Odp: Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
No jak ładnie poprosimy Jaro i dostosujemy się do jego warunków, to nam powysyła :) ..... Postawimy mu piwo, nalewkę i otrzyma uścisk dłoni Prezesa... :).... Nie wiem jaka sprawa z plakietkami.... na KIMB w Pantałyku.... przywiozłam wszystkie które przysłał mi Hubert... :P...no chyba, że coś innego jeszcze było, o czym nie wiem ...... :) ....
A tak technicznie... trzeba wybrać kolor koszulki, wtedy łatwiej dostosować projekt :P ....
czarny ?
zielony ?
biały ?
pomarańcz ?
jakieś sugestie?
może inne jeszcze?
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
A tak technicznie... trzeba wybrać kolor koszulki,
Trzeba się zastanowić, czy koszulka ma mieć charakter czysto gadżetow-oozdobno-pamiątkowy, czy też ma być praktyczna, do użytku na szlaku. To też ważne, bo np w czarnej koszulce ciężko latem w słońcu chodzić po szlaku ;).
Skorzystałam z kontaktu Poleja , wstępna oferta uzyskana przez telefon przedstawia się następująco :
- koszulki – gramatura 180 + wydruk z tyłu duży z przodu mały wykonany techniką pigmentową ( można prasować , mniej się wyciera ) do trzech kolorów w wydruku
w cenie 19,80 przy ilości 30szt , można stargować ze 2zł przy ilości szt.150
-nalepki na szybę w wymiarze 15x20cm na bezbarwnej foli pełnokolorowe 2,30 za sztukę
- naklejka ( nie wkładka ) pod tablice w cenie 1,22 za szt .
- wkładek pod tablice nie robią
Podano cenny brutto .
p.s.
Stawiam na kolor zielony – praktyczny i nie płowieje tak szybko jak czarny
I proszę trochę szybciej obradować ponieważ mam plan w maju mieć już te koszulki
Pozdrawiam
...ktoś tam wyżej nadmienił kolor KHAKI.. praktyczny i miły dla oka...
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Stawiam na kolor zielony – praktyczny i nie płowieje tak szybko jak czarny
I proszę trochę szybciej obradować ponieważ mam plan w maju mieć już te koszulki
2 razy za:D
Ja się piszę na 4 takie koszulki w 2 rozmiarach. I z 6 naklejek samochodowych zamówię na tablice (chyba po dwie na auto?).
Gdzie jest wzór graficzny? Ja się nie podejmuję wykonać takich plików, bo po audycie wykasowałem programy i czekam na legalną instalkę Fotoszopy i Corela, i czekam i czekam...(dobrze choć, że na wolności:P)
Pozdrawiam,
Derty
Zieleń ok tylko jaki odcień. Optowałabym za ciemnozielonym lub khaki.
Ała! Tylko nie zielony!
A nie da se kilka wersji kolorystycznych? Bo ja to ideologicznie, czerwoną bym chciała ;)
A wiemy już, jakie logo? Może jeszcze dodać każdemu indywidualnie koszulkę z loginem forumowym ;))
Hej:)
Dziabko - mnie każdy kolorek pasuje. Gdy wdziałem czerwoną ze znakami Regetowa, to mi piwo chcieli postawić w jednym fajnym miejscu:P Zielona jest dobra na chaszczowanie, czarna na wieczorne wizyty w knajpach, błękitna upiększa:D Mnie obojętne... znak, jak wyczytałem z wcześniejszej dyskusji, miałby być po prostu logo Forum. Ale czy Admin na to zezwoli? Jak już wspomniałem, logo jest OK, a drzewko zgodne z moim widzeniem świata:P
Co do sposobu dostarczania wyrobów - jeśli by sie zebrały grupy w miastach, to wskazane osoby mogłyby się porozumieć z ludźmi z sąsiedztwa i odebrać towarek w ich imieniu. Wcześniej zrobiliby listę zamawiających i szebrali kasę na opłacenie przesyłki. Przy okazji wiele osób dotąd nie znających się miałoby okazję kontaktu 3-go stopnia:D Koszty przesyłki spadłyby wielokrotnie. Gorzej z osobami z małych miejscowości daleko od szosy...
Ja zgłaszam się na osobę kontaktową w stolicy. Chyba, że ktoś bardzo by mi chciał pomagać...
Pozdrawiam,
Derty