Odp: Dziwne świetliste zjawisko nad Wetliną ?
To mniej więcej ten punkt na mapie google: 49.164959,22.619219
Acha jeszcze jedno czy tam dawnej było schronisko mozesz mi w przyblizeniu podac jego lokalizacje gdzieś koło tego cmentarza
49.150842,22.643337 - mniej więcej w tym punkcie stała Koliba, zresztą w tym samym miejscu budowane jest nowe schronisko
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
A mozesz opsiać co twój ''lotnik' 'obserwował ja też rozmawailem z pilotami WP czy kontrolerami lotniska i to co obserwowali na pewni nei było stąd
Nie mój "lotnik" tylko mój stary, wybitny pilot, nota bene dziadek też był pilotem i wujek. Ot taka rodzina.
W cudzysłów to weź swoje imię. A na pewno to Kopernik umarł.
Mam zdjęcia zrobione w dol.Osławy na płd-wsch 11 paźdz. o 18.11 i świetliste zjawisko jest świetnie uwidocznione. W poniedziałek zamieszczę fotkę bo teraz kończę robotę i do domku
Wow super ja zdjecia z Wetliny mam otrzymać po niedzeli (zobaczymy ?) ale co ciekawe to nie była w pełni kula ta z Wetliny lecz lekko owalna na zdjeciu jednak wyszla nieco inaczej wg autorki zdjeć.
Czekamy na szerszą relację i oczywiscie Twoje zdjęcie ?
Cytat:
Zamieszczone przez
jaNO
Mam zdjęcia zrobione w dol.Osławy na płd-wsch 11 paźdz. o 18.11 i świetliste zjawisko jest świetnie uwidocznione. W poniedziałek zamieszczę fotkę bo teraz kończę robotę i do domku
Czy mozesz juz zamieścić zdjęcie o ktorym wspominaleś i napisać jakąś relacje z przebiegu obserwacji ? :-P
Nie wchodzi mi załącznik. I tak sie zastanawiam czy to czasem nie jest blokowanie przez firewall w firmie
Cytat:
Zamieszczone przez
jaNO
Nie wchodzi mi załącznik. I tak sie zastanawiam czy to czasem nie jest blokowanie przez firewall w firmie
To podeślij mi na maila ariks@op.pl a ja wstawie w innej formie to zdjecie na pewno nie zablokują go :mrgreen: Mozesz opsiać jak zaobserwowałes to zjawisko i czym ono było ?