Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
uczciwie przyznaje się iż nie spełniam pkt 1a... nie mniej jednak nie ma zamiaru "produkowania" ponad 40 postów*
najwyżej ktoś uzna mój głos za nie ważny:
"Ustrzyki Górne"
*ponad 30 postów
Odp: II tura wyborów miejsca VIII KIMB - głosowanie do dn. 1 marca do godz. 20:00
Pawelk, niestety pewnie SB nie uzna Twojego głosu. Coś za bardzo się rozkręcacie...głowa do góry Piskal :)
SĘKOWIEC
Jesli SB nazwał mnie menadżerem SĘKOWCA, chociaż takim nie jestem, to jeszcze tylko w jeden sposób mogę zareklamować SĘKOWIEC. Przypomnieć mianowicie, że SĘKOWIEC opiewali w swoich utworach najwięksi poeci, np:
SĘKOWCU ojczyzno moja ,ty jesteś jak zdrowie
Adam Mickiewicz
SĘKOWIEC potęgą jest i basta!
Stanisław Wyspiański
Jeśli nie chcesz mojej zguby
Do SĘKOWCA weź mnie luby
Aleksander hr.Fredro
Czy już współcześnie piękny poemat Zbigniewa Herberta "Powrór pana Cogito do SĘKOWCA"
Piskal, zapomniałeś o najważniejszym. Już starożytni Rzymianie kiedyś z trwogą zakrzyknęli (co przeszło do historii): Hannibal ante Sękowiec !
:-D
Ad rem.
Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco.
Dotychczas głosowało 16 osób.
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy
www.sekowiec.net
1) vm2301
2) piskal
3) Basia Z.
4) bertrand236
5) Pastor
6) Marcowy
7) dorota z krakowa
8. długi
9) Tarnina
II. Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską"
www.carynska.pl
1) orsini
2) Stały Bywalec
3) Jaro
4) WUKA
5) andrzej627
6) Jurko
7) Wojtek1121
PS 1
Osoby, które tylko sporadycznie tu zaglądają, proszone są o uważne przeczytanie 1-go postu (wprowadzającego) w tym wątku tematycznym. Jeśli spełniają kryteria "czynnego prawa wyborczego", to obowiązkowo powinny zagłosować (a potem koniecznie przyjechać na VIII KIMB).
PS 2
Osobom, którym brakuje nieco postów, a marzą o zagłosowaniu (m.in. Pawelk, Tasiek) :-D , przypominam, że na Naszym Forum są również takie tematy, jak różne zgadywanki (w dziale: relacje z wypraw w Bieszczady), czy gra w skojarzenia (w dziale: off topic). Możecie także tworzyć limeryki bieszczadzkie w dziale: poezja i proza.
A ostatni wymagany post (ten 50-ty) możecie napisać już np. dn. 1 marca, oddając Wasz głos (koniecznie przed godz. 20:00).
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Piskal, zapomniałeś o najważniejszym. Już starożytni Rzymianie kiedyś z trwogą zakrzyknęli (co przeszło do historii): Hannibal ante Sękowiec !
Oraz z pieśni Horacego Carpe diem Sękowiec quam minimun credula postero
(Korzystaj z dnia w Sękowcu jak najmniej ufając przyszłości).
Ene due rike fake Sękowiec :mrgreen:
Tutte le strade portano a Sękowiec - mój głos jak poprzednio pada na Sękowiec!
Dzięki za rade Stały Bywalcu ale sądzę, że "masowa produkcja" postów jest delikatnie mówiąc "dziwna"
ni mniej ni więcej po prostu pojawię się tam gdzie się pojawi KIMB - i basta :-P
A gdzie się podziali wszyscy CI którzy chcą KIMB-u w "uszczykach" ??
...jak już wchodzimy w tematy sławienia Sękowca w piśmie i pieśni....
".....Ustrzyki - to stolica Bieszczad jest...."
Cytat:
Zamieszczone przez
Pawelk
Dzięki za rade Stały Bywalcu ale sądzę, że "masowa produkcja" postów jest delikatnie mówiąc "dziwna"
ni mniej ni więcej po prostu pojawię się tam gdzie się pojawi KIMB - i basta :-P
A gdzie się podziali wszyscy CI którzy chcą KIMB-u w "uszczykach" ??
...jak już wchodzimy w tematy sławienia Sękowca w piśmie i pieśni....
".....Ustrzyki - to stolica Bieszczad jest...."
Hmm w każdej sytuacji można znaleźć wyjście. Paweł jest nowym, bardzo wartościowym "nabytkiem" naszego foruum więc proponuję Panu Prezydentowi następujące wyjście. W imieniu Pawelk głusuję na Ustrzyki Górne. Oboje spełniamy wymagane kryterium: Kolega chce być na KIMB, ja mogę głosować.
Cytat:
Zamieszczone przez
Pawelk
A gdzie się podziali wszyscy CI którzy chcą KIMB-u w "uszczykach" ?? "
Czają się.