Odp: IX KIMB jeszcze w tym roku ?
Pozwolę sobie odpowiedzieć.SB będzie od 13 IX do 7 X, ja od 12 IX do 26 IX. Może sami "wyprodukujemy" szczawika, którego skosztowałeś w Toruniu w Kotwicy;)?
Wow,to SB TEŻ kosztował "szczawika" w Kotwicy???Jak to?Kiedy?
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Wow,to SB TEŻ kosztował "szczawika" w Kotwicy???Jak to?Kiedy?
Zaś tam! Odpowiadałem Andrzejowi. SB nie kosztował.Nie wie co dobre...
hej, jestem dopiero od niedawna na forum. Śledziłam na youtube'ie filmiki z KIMB'ów i chętnie przyjechałabym. Ja też jestem człowiekiem Bieszczadu. Proponuję Ustrzyki Górne, tam zawsze najpiękniej. Wrzesień, bo wtedy jeszcze cieplutko, a z październikiem to nigdy nie wiadomo.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Xiro
co to "szczawik"?
Wódeczka.Luksusowa pół na pół z żołądkową ,a do tego szczypta becherowki do smaku. Bardzo smaczna mieszanka (nie-wybuchowa).
Cytat:
Zamieszczone przez
Albertina
hej, jestem dopiero od niedawna na forum. Śledziłam na youtube'ie filmiki z KIMB'ów i chętnie przyjechałabym. Ja też jestem człowiekiem Bieszczadu. Proponuję Ustrzyki Górne, tam zawsze najpiękniej. Wrzesień, bo wtedy jeszcze cieplutko, a z październikiem to nigdy nie wiadomo.
Pozdrawiam
Jak to "od niedawna" ? Datę rejestracji masz "kwiecień 2007". Od tego czasu aż trzy nasze Kongresy przeszły Ci koło nosa.
Ale lepiej późno niż wcale. :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Albertina
Śledziłam na youtube'ie filmiki z KIMB'ów i chętnie przyjechałabym. Ja też jestem człowiekiem Bieszczadu. Proponuję Ustrzyki Górne, tam zawsze najpiękniej.
Cieszę się, ze chcesz się spotkać z kimbowiczami, ale KIMB w Ustrzykach w tym roku już się odbył .
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
SB będzie od 13 IX do 7 X, ja od 12 IX do 26 IX.
Tak wiec poprawiny KIMBu szykują się we wrześniu w Sękowcu. Patrząc na te daty, myślę, ze sesja plenarna mogłaby się odbyć w weekend 19-20 września.
Kto jeszcze w tym czasie wybiera się w Bieszczady?
Wybieram się w tym terminie i dawno nie byłem w Sękowcu .......
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Tak wiec poprawiny KIMBu szykują się we wrześniu w Sękowcu. Patrząc na te daty, myślę, ze sesja plenarna mogłaby się odbyć w weekend 19-20 września.
Kto jeszcze w tym czasie wybiera się w Bieszczady?
Co sądzicie o tej dacie? Trzeba ustalić coś jak najszybciej, żebyście mogli zarezerwować domki w ośrodku, lub pokoje w hotelu w Zatwarnicy.Względnie kwatery w Chmielu.