Złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych ? Zawsze miałem dwuznaczne myśli w odpowiedzi na to pytanie Krysia :)
Wersja do druku
Złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych ? Zawsze miałem dwuznaczne myśli w odpowiedzi na to pytanie Krysia :)
..czemu... można by pogrzebać w kodzie i zamiast Bieszczadnik dać Sierotka ...
Jak zatrudnisz Piskala do gotowania i dorzucisz do tego układu czerwone wytrawne krymskie to ja mogę produkować cisze i sprawdzać czy w okolicach nie ma jej więcej ;p
Założę się że znajdzie się kilku forumowiczów do lektyki...
Widzisz, wszyscy biegną z pomocą. Tylko żeby te tłumy nie zakłóciły ci ciszy, której szukasz. Może od razu zastrzeż- ja i Trzykropek i nikt więcej.
Ja mogę szukać co większych krzaków w okolicy! Jestem w tym znakomita. Wręcz rzeknę, że cechuje mnie krzalolubstwo.
Mnie krytykować za "nabijanie" postów a samemu piszecie nie na temat, już wiem skąd macie tyle postów ponabijane.To może być nowy szczyt bezczelności.Pozdrawiam :)
Ależ dziś wszyscy nerwowi. Spokojnie. Odpocznijcie trochę. Tak bywa na początku Mitsu. Szybko się przyzwyczaisz ;) Widzisz tak jak tu i w Bieszczadach o spokój trudno.
A bo ten wątek, dzięki tobie , zrobił się taki offtopowy. Ale się nie nie obrażasz, mam nadzieję. Tacy już jesteśmy. Przyzwyczaisz się , jak pisał Marcin.
Jeśli nie koniecznie to musza być Bieszczady to mam takie jedno miejsce w Wielkopolsce co powinno Ci się spodobać, cisza spokój las, niedaleko do Warty, kobitka ma agroturystyke w sumie ale sama to prowadzi i raczej mało znane miejsce super na odpoczynek od cywilizacji :) a pani Mariola bardzo sympatyczna kobieta :) więc jakby co to mogę dać namiary
Poproszę...