A mnie już wszystko działa:) jeeeeeeeee
Kropek dzięki za wiarę we mnie:)
Zainstalowałam sobie chroma i rzeczywiście no problemo z czym kolwiek!!!!!!!
Wersja do druku
A mnie już wszystko działa:) jeeeeeeeee
Kropek dzięki za wiarę we mnie:)
Zainstalowałam sobie chroma i rzeczywiście no problemo z czym kolwiek!!!!!!!
Dobra wiadomość jest taka że problem z załącznikami został usunięty. Można cieszyć się nowym wypasionym mechanizmem uploadu plików (flash plugin jest wymagany do jego działania).
Druga dobra wiadomość to to że SZAŁBOX także został uruchomiony.... :)
Trzecia to to że zdjęcia można oglądać z pomocą lightboxa (tak jak to było kiedyś).
Trudno mi kolorystycznie na pierwszy rzut oka odróżnić wątki (nie fora) przeczytane od nieprzeczytanych.
Poza tym - jest OK, tylko myślę ze jakiś czas (około tygodnia) potrwa aż się przyzwyczaję do nawigacji.
Nie wiem jeszcze co oznaczają te wszystkie znaczki, ale pewnie się przekonam.
I jeszcze pytanie - jak długo będzie można edytować swój post i czy każda edycja będzie w jakiś sposób oznaczona.
B.
Dalsze uwagi:
- Nie umiem znaleźć czegoś takiego "Zaznacz cały wątek jako przeczytany" lub "Zaznacz całe forum jako przeczytane".
- Bardzo mi się podoba możliwość śledzenia wątku w postaci wątkowania a nie tylko jedno pod drugim jak w tradycyjnym phpbb.
- Nie wiem dlaczego niektóre posty które juz przeczytałam wyświetlają mi się jako nieprzeczytane (w tym widoku "wątkowym").
B.
Wszystkie ustawienia są identyczne z poprzednią wersją (czas edycji itd).
Dla pewności usuń sobie cookies - by wyczyścić ewentualne konflikty ze starą wersją (to powinno wyprostować problem "nieprzeczytanych").
Link do "zaznacz forum jako przeczytane" jest w głównej nawigacji w podmenu: Opcje forum. Ten sam link jest także na samym dole strony głównej (pod shoutboxem).
Szok :) Nie było mnie tydzień - odciętam była od neta a tu proszę - awaria, zmiany, zmiany :)))
Wszystko działa sprawnie, jak na ten moment, ino trzeba przywyknąć.
Trochę nieczytelne te znaczki, oznaczające nieprzeczytane posty. Moim zdaniem zbyt subtelna różnica w kolorach, informująca, ze podforum zawiera nowe posty. Poprzednio było wyraźniej.
Edit - no dobra, nawet bardzo mała różnica w oznaczeniu - myli okrutnie, trzeba się dobrze przyjrzeć, jaki to kolor, czy są nowe posty, czy nie.
Ja mam pytanie odnośnie szałta. Czy rozmiar czcionki osiągnął już swój rozmiar docelowy i więcej urosnąć nie może ? Jak dla mnie ciut małe literki, śliczne kolorki, ale małe :D
Mówisz, masz! Taka wielkości wystarczy?
p.s. jak widzę te wasze różowo-zielone kolorki tam to mnie oczy bolą :]
A jeszcze trochę? :)
A tak całkiem poważnie tamten szałt był bardzo przejrzysty. Ale niech jeszcze inni się wypowiedzą na ten temat, bo może wydziwiam , chociaż fajne takie spełnianie życzeń jednej osoby
Pozdrawiam :)