Odp: Lokalizacja X KIMBu- dyskusja
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
A więc chyba bez ankiet się nie obejdzie.
Widzę co najmniej trzy ankiety. Pierwsza na temat tego, czy wybór lokalizacji ma się odbyć przez głosowanie czy decyzja Rady. Gdyby forum uznało, ze wybór lokalizacji ma być dokonany w głosowaniu, potrzebna będzie jeszcze ankieta na temat zasad głosowania właściwego. No i potem trzecia ankieta na temat do wyboru lokalizacji, oczywiście co najmniej dwuetapowa.:lol:
Rada wybierze miejsce. Demokracja jest dobra, ale my w końcu jesteśmy Towarzyszami Radzieckimi.
Cytat:
Zamieszczone przez
Recon1
Ile mam jeszcze czasu na ewentualne zgłoszenie?
Powiedzmy do końca roku. Wtedy pomyślimy o ew. przeprowadzeniu badania opinii publicznej za pomocą ankiety. Ale wynik ankiety nie będzie wiążący. Rzekłem!
To po co nam taka rada co głosu ludu nie chce słuchać?
Dokładnie jak za PRLu. Co myślę nie napisze bo nieletni tu wchodzą.
Lepiej się bójcie, bo jak stworzą ZOMO jeszcze to zobaczycie;-)))
Nic sie nie bój Krysia - wtedy bedzie sie z hakerami partyzantke montować :)
laboga na śmierć zapomniałam że jo Biesów nie znom to i głos u mnie jak u rybyyyy bul bul bul...:))))))))))
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
To po co nam taka rada co głosu ludu nie chce słuchać?
Cytat:
Zamieszczone przez
tomekpu
Dokładnie jak za PRLu. Co myślę nie napisze bo nieletni tu wchodzą.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
Lepiej się bójcie, bo jak stworzą ZOMO jeszcze to zobaczycie;-)))
Nie zapominajcie,że Rada ukonstytuowała się do dnia Obrad Głównych KIMBu. Jednym z punktów tych obrad będzie, co dalej z Radą i KIMBem. Czasu jest dużo. Coraz bardziej jestem za taką ankietą, ale w tym roku głosowania nie będzie. Czekamy na sugestie, bo wszystkich miejsc w Bieszczadach nie znamy. Wynik ankiety nie jest wiążący, ale może KIMB będzie w miejscu, które wybierzecie w ankiecie. Miejsce KiMBu może być wypasione, albo przeciwnie- elitarne. Klimat zawsze robią ludzie.Czyli my. Po to jest ten wątek, aby vox populi dał nam do myślenia, natchnął nas. Wszystkich i tak nie da się zadowolić.
No ale wypasione i elitarne to to samo;-) Taki wypasiony hotel to tylko dla elyty;-))
Dobra dawać ten maj już;-)))
Cytat:
Zamieszczone przez
Krysia
No ale wypasione i elitarne to to samo;-) Taki wypasiony hotel to tylko dla elyty;-))
A chatka w Huczwicach albo Dydiówka nie są elitarne?
Nie w potocznym słowa tego znaczeniu;-)
toż to przeciwieństwo wypasu;-)
Tak z innej beczki, bo dotarły do mnie (nas) pogłoski, że jeśli chce się aktywnie uczestniczyć w KIMB-ie 2011 to przydałby się paszport. Prawda, ili niet?