Odp: X KIMB - rozkład jazdy
Może udałoby się przygotować wspólny wieczór słownomuzycznoświetlny w przeplatanym wykonaniu WUKA/pasikonik/Piskal z pokazem zdjęć bieszczadzkich (wykonanych przez forumowiczów) w tle...
Tak sobie puściłem wodze fantazji...
Co na to Organizatorzy i Twórcy?
Pomysł dobry, ale czy BLzM posiada projektor i ekran ? Pokazy takie już się odbywały i polegały na odtwarzaniu zdjęć w kółko podczas innych punktów programu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni_Mohikanin
Może udałoby się przygotować wspólny wieczór słownomuzycznoświetlny w przeplatanym wykonaniu WUKA/pasikonik/Piskal z pokazem zdjęć bieszczadzkich (wykonanych przez forumowiczów) w tle...
Tak sobie puściłem wodze fantazji...
Co na to Organizatorzy i Twórcy?
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Pomysł dobry, ale czy BLzM posiada projektor i ekran ? Pokazy takie już się odbywały i polegały na odtwarzaniu zdjęć w kółko podczas innych punktów programu.
Z postu Bazy do Recona:
Mamy w planach zakupienie projektora ale na razie nie mogę Panu na 100 % obiecać, że będzie to na maj.
Nie wiem, czy WUKA przyjedzie, a połączenie recitalu Pasikonika z poważną i, co tu dużo mówić, solidną poezją z moimi humorystycznymi wierszykami może nie zażreć.
Chciałbym przypomnieć, że rola osób zgłaszających fajne pomysły nie kończy się na wklejeniu posta :twisted: Tzw. Rada - jak niegdyś Prezydent - załatwia rzeczy elementarne, typu koordynacja programu czy wyżerki. Ergo - każdy pomysłodawca konkretnego punktu KIMB-owego staje się automatycznie jego organizatorem.
Czy planowana jest jakaś wspólna wycieczka w teren ?
Nie koniecznie całą grupą.
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Nie wiem, czy WUKA przyjedzie, a połączenie recitalu Pasikonika z poważną i, co tu dużo mówić, solidną poezją z moimi humorystycznymi wierszykami może nie zażreć.
Po krótkim rekonesansie na priv już wiem, że pomysł raczej nie wypali.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Pomysł dobry, ale czy BLzM posiada projektor i ekran?
Jeśli jest potrzeba, chęć przeglądu zdjęć, czy innych prezentacji projektor mogę przywieźć. Ściana zawsze się znajdzie.
Przy okazji Hero doczytałem, że Ty zajmowałeś się śpiewnikiem, więc dalej tematu nie kontynuję, żeby się nie wcinać...
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Chciałbym przypomnieć, że rola osób zgłaszających fajne pomysły nie kończy się na wklejeniu posta...
Też tak to zrozumiałem. Chciałem najpierw zapytać o zdanie Organizatorów i Twórców.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Czy planowana jest jakaś wspólna wycieczka w teren?
Przyjedziemy z Żoną prawdopodobnie w środę, żeby od czwartku troszkę pochodzić. Chętnie pójdziemy na szlak w większej grupie :)
Mam sugestię do wykonania wspólnej fotografii. Jest to w tej chwili punkt programu numer 8, sugeruję aby, fotografię wykonać jak najwcześniej na zewnątrz (jeśli pogoda dopisze), przy sprzyjającym świetle dziennym. Z lampą to już nie jest „to”.
Racja, ale z drugiej strony sporo uczestników dociera dopiero w trakcie imprezy... No nie wiem... Jak sądzą inni? :-)
A może godzina 19.00 w sobotę 21.05.2011r. niech będzie godziną W!!!
Nie wiem czy przyjadę, a jeśli tak to swoje "pięć minut" miałam w ubiegłym roku...wystarczy! Pozdrawiam.