Odp: RIMB czwarte podejście
o! spoglądając na mapkę stwierdzam, że począwszy od po-RIMB-owego poniedziałku zakotwiczę gdzieś tam i ja szukając kolorów bieszczadzkiej jesieni.:-D
może natknę się na jakichś szanownych RIMB-owiczów, którym nie chciało się jeszcze wracać z RIMB-owania.:wink:
Asiu ! dlaczego od poniedziałku ?
Od poniedziałku nie zaczyna się niczego , lepiej już zacząć w niedzielę, to gwarancja sukcesu.
ja zacznę od niedzieli a nawet od baaardzo późnej soboty ale troszkę, troszkę bardziej na zachód. Plany już zaklepane więc nie dam rady doRIMBać się w tym czasie w rejon RIMBowania.:((((( pozostaje mi tylko od poniedziałku iść po świeżych tropach ;)
ale wszystkim szanownym RIMBowiczom życzę wrażeń moc. :)))
Taa życzenia życzeniami a bedzie jak zwykle kiepsko ujmując to delikatnie coby znów punktów karnych nie złapać;)
Nafaszerowani życzeniami będziemy przemykać po górkach niby ptaki.
ale, ale wcześniej wróćmy do regulaminu.
pkt.3 mówi że : każdy uczestniczy w rajdzie na własną odpowiedzialność. Oznacza to mniej więcej tyle że, musi być samowystarczalny pod względem sprzętu i wyżywienia i orientacji.
Nie ma, nie było i nie będzie licencjonowanego przewodnika. Jak nie orientujesz się w terenie to nikt ci nie pomoże.
Jak chcesz liczyć na kogoś - to licz na siebie.
Nikt nie będzie się opiekował uczestnikami i do niczego nie zmuszał.
Tak więc mamy sytuację że w dniu 29 września 2011 dochodzi do przypadkowego spotkania indywidualności i osobowości które jeśli chcą, to poruszają się w tym samym kierunku zmierzając do ustalonego celu, a jeśli nie chcą - to robią własną wersję.
Co innego NOCLEGI.
Są planowane pod dachem co wiąże się z opłatami.
Jeśli ktoś chce mieć zagwarantowany nocleg wnosi opłaty (ustalona taryfa mówi 30 zł/ noc)
Nie ma obowiązku !!!
Jeśli uczestnik nie wniesie opłat, to jego problemem jest gdzie i jak będzie nocował. (znane są przypadki noclegu na schodach, w kałuży albo pod księżycem)
Nie jest zabronione noszenie i rozstawianie namiotu.
Jutro wyślę zainteresowanym (na priva) plan (ustalony wczoraj wieczorem)
Miejsca wypełnione na full
Dla pozostałych pozostały łączki.
no proszę ale szybko poszło :)
Męczy mnie co będzie pamiątką z tego rajdu , może kubek ?
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Męczy mnie co będzie pamiątką z tego rajdu , może kubek ?
hallo,
myślę
,że w postaci zbliżonej do " DUŻEJ-małej Rawki" !
Cytat:
Zamieszczone przez
Pierogowy
hallo,
myślę
,że w postaci zbliżonej do " DUŻEJ-małej Rawki" !
coś ucieło tekst...
więc kontynuuje : duża część naczynia -GRAŃ
mała-TRAWERSIK:evil: