Piskalu ile tej jeden ktoś zamówił koszulek, że to taki problem? Ile kasy Ci brakuje? Dołączam się do Josifa - zamawiaj!
Wersja do druku
Piskalu ile tej jeden ktoś zamówił koszulek, że to taki problem? Ile kasy Ci brakuje? Dołączam się do Josifa - zamawiaj!
Popieram, jak trzeba to mogę za dodatkową zapłacić, żeby sprawę w końcu sfinalizować !!!
Piskalu! Działaj, a dodatkową koszulkę będziemy nosić z Josifem i Gandalfem na zmianę ;)
Dobra, jest do wzięcia jedna jeszcze koszulka, ja miałem ją wziąć, ale skoro pchają się tłumy, to napiszcie jaka- kolor i rozmiar. Muszę zrobić korektę zamówienia. I czekam na wpłatę. Kto pierwszy ten dostanie, inne wpłaty odeślę.
I działamy w kierunku finalizacji akcji.
Biorę
Gdzie jest numer konta , to dzisiaj puszczę kasę
Poooszło!
Don Heniu pierwszy wpłacił, proszę więc nie przysyłać żadnych pieniędzy, chyba że na akcję specjalną z dopiskiem "piwo dla Piskala":-D
Jak koszulki dotrą dam znać.
P.
Wreszcie otrzymałem długo oczekiwany mail ode koszulkowej firmy: w poniedziałek wysyłka!
Nie wiem, czy kurierem czy pocztą i kiedy do mnie dotrą, i czy ja zdążę wysłać je do was przed Świętami, ale koniec akcji już bliżej niż dalej!
Ha!
Pozdrawiam!
P.
Hej ho! Raport koszulkowy prawie ostatni.
Przyszły, są bardzo ładne (co widać na załączonym obrazku). Z przyczyn obiektywno-świątecznych wysyłka nastąpi za kilka dni, ale już, już finał za horyzoncie!
Załącznik 28042
Pozdrawiam serdecznie!
Piskal
Wiosna się kwietniowo rozpędziła, a tu nie ma się w co wystroić...:cry:
Wiem, wiem, przepraszam. Pracuję do 17 a najbliższa poczta czynna do 16. Najbliższy wyjazd do Torunia i wysyłam. Wszystko już popakowane.