Odp: Pełta, GPS, rower i kolana
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Tak trochę bez sensu tu dyskutujecie! Czy kompas potrzebny do roweru, jakieś ADHD w pedałach, co to są przerzutki i jakie chrzęści się zużywają. A przecież najpierw trzeba wybrać kolor :mrgreen:, który może być biały:
właśnie...
jeszcze jest wersja zielona :)
http://www.youtube.com/watch?v=jMyxTmsoI1A
jak poszłam do lekarza z moim kolanem, to powiedział że mam więcej na rowerze jeździć :) bo mam coś tam osłabione i ruch jest wskazany bo to coś osłabione będzie się broniło przed dalszym osłabieniem i będzie się wzmacniało :) tak mniej więcej... nie pamiętam dokładnie jak to gadał...
ale paskud nie chciał mi recepty na rower wypisać ;) chociaż 20% zniżki by się przydało ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Może i faktycznie kolana mniej się psują na rowerze niż podczas pieszej wędrówki, ale za to ręce o wiele bardziej!!!:twisted:
a to potwierdzam... mój kolega poszedł na łyżwy, po czym wsiadł na rower i wykrzyczał z radością "noo w końcu czuję się pewnie" i zaczął jeździć całą szerokością ulicy, wjechał na krawężnik opona się ześlizgnęła on razem z nią i trafił na izbę przyjęć no i miałam gdzie robić autograf bo ręka była w gipsie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
calanthe
ale paskud nie chciał mi recepty na rower wypisać ;) chociaż 20% zniżki by się przydało ;)
Ty no patrz, genialny pomysł!;-)))
Szkoda, że takich nie ma;-)))