Pole namiotowe na szlaku Czarnej Hańczy. Na skraju pola "drogowskaz" -
WC 100 m
biegiem - 50
Wersja do druku
Pole namiotowe na szlaku Czarnej Hańczy. Na skraju pola "drogowskaz" -
WC 100 m
biegiem - 50
Na granice polska przyjezdza David Coperfield, celnik pyta czym sie pan
zajmuje?
- jestem iluzjonista.
- a co to takiego?
- a pokaze,
przykrył swojego Mercedesa plachta, zamachal rekami, zdjal plachte a tu
BMW.
Celnik na to
- leee tam... widzisz tego tira ze spirytusem?
- no widze.
Celnik przystawiając pieczątkę na dokumentach:
- a teraz to juz jest tir z groszkiem :wink:
jeśli ktoś sie nudzi i nie ma co robić to niech sobie zajży na www.sap.end.pl ,sciagnie nasze produkcje i oceni je na forum... :) życzę miłego oglądania i pozdrawiam wszystkich miłośników Bieszczad a szczególnie Dwernika :)
Oto przykład jak nalezy się ubierać w górach w czasie deszczu i niepogody, albo gdy chce się zwrócić na siebie uwagę :wink: Miałyśmy wczoraj niezły ubaw, szczególnie gdy kolega podsumował, że Lucynka wygląda jak jedna wielka prezerwatywa o smaku truskawkowym :wink: :lol:
a ja przed chwilą :) --pani Anyckowa to je dobre ,to je nawet modre -- nie dość ,że opowiedziane to i pokazane i nawet zapachy dodane - truskawkoweCytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Motto Starego Jajcarza:
"Nadmiar powagi zabija. Powoli, ale nieuchronnie".
hihihi dobre to zdjecie..... można by ją wytłumaczyć słowami "masz milion powodów" hihi dobre, szczerze to nie wiem co bym zrobił jak bym spotkał kogoś wyglądającego jak truskawkowa przezerwatywa na szlaku ..... chyba bym pękł ze śmiechu bomba zdjęcie!
Rankiem przy pakowaniu.....
- a czemu masz siekierę na wierzchu?
- a tak jak by mnie naszła NAGŁA POTRZEBA RĄBANIA DREWNA
Aby uniknąć jakiś komentarzy zaznaczam że rąbanie drewna to nie to samo co ścinanie drzewa:)
Można też wyglądać jak prezerwatywa jagodowa (vel smerfowa) :D
To TY?
Ano :)
A ja wolę bez prezerwatywy.
Bo jak wieje silny wiatr to ją zazwyczaj mi rozrywa. :D
Ja też :DCytat:
Zamieszczone przez malo
W tym wypadku ważny był jednak plecak i to co w nim.
Cytat:
Zamieszczone przez malo
Mimo wszystko wole bez :)Cytat:
Zamieszczone przez natasha
No tak,o czym by tu nie pisać i tak się skończy na seksie :twisted:
Uwaga! Browar idzie!
A tak właściwie Browar, mowa była o prezerwatywie a nie o sexie. Jest jednak różnica.
A Ty jak wolisz: "z" czy "bez"?
Odpowiedź na to pytanie jest oczywista, tak mi się wydaje.Cytat:
Zamieszczone przez malo
Nigdzie na razie nie idę :D Stanowczo bez,nawet goretexa nie mam nie mówiąc o prezerwatywie :) A różnica hmmm...subtelna.
malo mówi się (pyta się ) "bez , czy z bzem??" --ładne kwiatki ten bez .....:wink: :) zwłaszcza że teraz w maju zaczynają "pękać " ..??? :wink: pęki tego bzu :D :wink:Cytat:
Zamieszczone przez malo
najpierw konwalie a potem bez :) ROTFL
Ależ Was, chłopcy, na kwiatki wzięło...no,no. :wink: Swoją drogą zauważam spore zainteresowanie tematem....jak to było?...każdy facet raz na 6 minut myśli o ...bzie?....8)
A która kobieta nie lubi kwiatków Gosiu? Sama w avatarze masz jakieś coś we włosach.Cytat:
Jeśli chodzi o np moje myśli.... to czasem sam się sobie dziwię:) Taki ze mnie Bies!Cytat:
i znow wyszlo szydlo z worka... ze tu same zboki..... bieszczadzkie ;)
będziecie mieć prostatę, to faktycznie będziecie o bzie tylko myśleć :lol:Cytat:
To gwoździk :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
Więc konwalie to tylko przykrywka?.. :twisted:Cytat:
Ja pragnę tylko nadmienić,że znalazłam się tu zupełnie przypadkowo i jestem nieświadomą pokus tego świata floromanką 8)Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
a od czego są małe, niebieskie,zaczarowane tabletki? :mrgreen: a swoją drogą zapach bzu jest faktycznie dobry na wszystkie psie smutki i o każdej porze życia.Cytat:
Zamieszczone przez zillo
Konwalie bez, i w ogóle taki ze mnie Bies:)Cytat:
Nie próbowałem.... i jak było po wąchaniu bzu? Serio lepiej?Cytat:
Barnaba ! Jak się będziemy mieli spotkac w realu, to jako znak rozpoznawczy nie wybieraj czasem gałązki bzu :oops:
ROTFL nawet średnio mam pojęcie skąd bym miał to skombinować, w Bieszczadach przynajmniej. A ja.... ja ..... ja to chyba mam na czole "Barnaba" napisane, broda, brzuch, kapelusz, i w ogóle- od razu poznasz że ja to ja.
Cytat:
jak zwal tak zwal na jedno wychodzi ;)
Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Taaa, taaa....Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
Ale jakby nie było jedyne zdjęcie z języczkiem na forum to Twoje, Kaśka (i do tego jeszcze w łóżkowej scenerii). :wink:
Inni w dyskusji są dopiero są na etapie kwiatków tudzież innych akcesoriów zabezpieczających (.....plecaki oczywiście). 8)
Cytat:
Zamieszczone przez malo
zawsze lubilam byc inna niz wszyscy :D.. hmmm a moze by tak zmienic na jakies inne... musze sprawdzic czy mam jakies dziwne zdjecie :D
Nie wytrzymam!Permanentna inwigilacja!No nie wytrzymam! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KAHA
trochę mdło,ale...udziela Ci się potem nastrój z cyklu "różowe okulary" :wink: Polecam, nawet panom,choć to takie mało męskie ponoć...to wąchanie... 8)Cytat:
A propos wąchania:Cytat:
Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
- Ładnie wyglądam?
A co mówi męzczyzna?
- Narazie tam nie wchodźcie.
Hej :D
Zillo, przpomniałeś mi starą anegdotkę :D Zdziwiony komentarz jednej przemiłej turystki, nie znającej towarzystwa szlajającego się w mojej ulubionej 'Piątce', nt pewnego schroniskowego rezydenta mającego zwyczaj zapijać robaka każdym płynem zawierającym alkohol: "...Ogólnie ten xxxx to strasznie cuchnie, ale z ust zalatuje mu fiołkami. Czego on cholerka używa?" :D
Szczyt patologii ideologicznej: Członek z ramienia wysunięty na czoło.
Aby pozostac w klimacie zapijania. Mój ulubiony dowcip (jeśli był to wybaczcie):
W schronisku siedzi sobie dwóch baców, piją herbatę z prundem, a w zasadzie ekstrahują sam prund, i tak przyglądają się odwiedzającym schronisko turystom. W pewnym momencie wchodza "plecakowcy" i proszą w okienku o wodę mineralną. Baca spogląda na swojego kompana i z politowaniem w oczach wskazuje na turystów i rzecze: "Patrzaj Jędruś - jak zwierzęta... wodę piją"
IV RP mi się znudziła, zróbmy V RP.
Przecież już mamy. Nazywa się Rzeczpospolita Bieszczadzka ;)Cytat:
Zamieszczone przez malo
a już były takie pomysły.... Wolna Republika Bieszczad (WRB)- pomysł nieco rozdmuchany przez KSU
Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach.