No widzisz :)
Wersja do druku
No widzisz :)
ale możesz jej nie mieć. :D uważam, że lepiej czujesz się na forum poświęconym poezji i lepiej niech tak zostanie. :wink: Twoje wiersze podobają mi się, ale inne Twoje wypowiedzi nie. Już pisałeś, że się tym nie przejmujesz, więc nie musisz odpisywać. Ja z pewnością w tym miejscu kończę dyskusję na ten temat na forum. Jak masz ochotę to zapraszam na PWCytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Nie mam ochoty, przykro mi. Powodzenia
Zgodnie z tym, co zapowiedziałem, do tematu "grup wiekowych" nie wracam.
Z dalszej wymiany Waszych zdań zauważyłem, że Kriss przyswoił sobie nieco tego, co niegdyś na tym forum nazwałem "michalizmem". Ale co mnie to w końcu obchodzi ...
Mam za to inny pomysł i prośbę do Joorga. Takie ankiety anonimowe to fajna rzecz. Dają obraz naszej forumowej społeczności, nikogo przy tym indywidualnie nie rozszyfrowując (chyba że ktoś potem, w ferworze dyskusji, sam się rozszyfruje, jak np. ja :lol: ).
Joorg, wstaw nowe wątki tematyczne z nowymi ankietami tego typu. Np.
Wykształcenie, zarówno poziom, jak i profil.
Miejsce zamieszkania (duże, średnie, małe miasto, wieś).
Stan cywilny. Czy się ma dzieci i ile.
Czy i na kogo się ostatnio głosowało w wyborach parlamentarnych i prezydenckich (w 1 i 2 turze).
Itp., itd.
A ja ze swojej strony obiecuję, że nic nie pisnę nt. konstrukcji takiej ankiety, nawet gdby mi się znów nie spodobała.
Witaj zacny SB :) Michalizm nie był wcale taki zły, tylko nie do wszystkich docierał. Tak to juz nie raz na tym forum bywało, że dokopywali sobie różni i różnie (fakt - Ty zawsze byłeś Mister elegantiarum, to przyznaje otwarcie), wyciągając nawet sprawy, które nie powinny na forum publicznym mieć miejsca. A jak Michał miał odwagę nazwać rzeczy po imieniu i dosadnie, tam , gdzie ta dosadność była potrzebna, to stał sie bebe. To proponuję jeszcze jeden temat do ankiety - np. numer buta. Ale będzie sensacja, jak się okaże, że ponad 50% nóżek mieści się w przedziale 42 - 45. Pozdrawiam serdecznie
Ankieta joorga miała na celu zachęcenie do dyskusji i to mu się udało, tylko chyba nie przypuszczał, że pójdzie, aż tak daleko :twisted:
Ale następne ankiety typu: ile kto ma dzieci, wykształcenie i stan cywilny to mi się raczej kojarzy z "Klubem samotnych serc", a to chyba nie to forum :lol:
Ankieterzy wszystkich specjalności łączcie się, pozdrawiam :mrgreen:
Gdyby nie to,że lubię imię Krzysztof ( :wink: ),pewnie nawet nie pofatygowałabym się,żeby w ogóle zareagować na ostatnie wydarzenia w ankiecie.Otóż drogi Krzysztofie:jakbyś nie zauważył nie najwazniejsze były w niej liczby lecz miła rozmowa i lepsze poznanie sie.Miłą rozmowę skądinąd przerwało nam Twoje wejście i Twoje ironiczne uwagi.A pomyśleć,że kiedyś lubilam czytać Twoje wiersze..
Aha.No i skoro temat Cie tak bardzo śmieszy to po co go jeszcze odwiedzasz?..
Pozdrawiam wszytskich Krzysiów :wink:
I już nie lubisz? :) A co do tych butów, to ja całkiem poważnie, temat wcale nie gorszy od kijków teleskopowych, o których rozmawiano przez pól roku. Słonka PS - własnie dlatego zagladam, ze temat mnie śmieszy :)
To ustalmy,że Prześmiewcom wstęp nie jest wzbroniony,ale niech nie obrażają innych i nie ironizują.Niech sie tylko śmieją-ale tak do ludzi a nie z nich..
Ps.Pisz dalej-ciągle jeszcze tam zaglądam.
Czy aby nie przesadzacie z dokopywaniem leżącemu, wprawdzie z punktu widzenia nauczycielskiego nie podoba mi się słowo "pojebało", ale kriss wyraził swoja opinię, a wam od razu przestała się podobać jego poezja, czy poezja może przestać się podobać dlatego, że nie spodobała nam się czyjaś wypowiedź? Ja jeśli coś czytam to nie sprawdzam najpierw czy człowiek, który to napisał jest szanowanym obywatelem, czy nie. Dlaczego tak napisał? Nie wiem i wcale mnie to nie obchodzi, ale w jednym miał racje, jeśli na tym forum, ktoś napisze coś, co nie jest zgodne z ogólnie przyjętymi normami to jest przekreślony.
Pozdrawiam wszystkich przekreślonych :|
Też wolę śmiać sie "do" niż "z"... ale czasami ta druga opcja jest potrzebna. Pozdrawiam serdecznie
:) Jestem za tym, żeby Przemyśl był od dziś stolicą Podkarpacia (no, chyba że mnie poje.... ) SłonkaCytat:
Zamieszczone przez olka_olka
Ja też za tym jestem :lol: w końcu stąd najbliżej w Bieszczady (no.... prawie najbliżej)Cytat:
Zamieszczone przez Kriss40
ktoś tu chyba dorabia nieptrzebną filozofię...Cytat:
czy to jest wystarczający dowód na moją niewinność?Cytat:
Zamieszczone przez natasha
alez ja nie lubie ogólników!Wszystko zalezy od sytuacji i tego,z czym ktoś wyskakuje.Jesli wyskakuje z czymś,co się klóci z dobrym wychowaniem i stwarza niepotrzebne kwasy,to trzeba reagować.Nie,nie mówię o Krissie!Nie bij!Cytat:
Poza tym-takie jest życie,że odszczepieńcy od normy skazani sa na banicję.To żadna rewelacja.
Kriss,gratuluję adwokata! :mrgreen:
Cytat:
Nie czuję się jak banita, to na pewno. A z Adwokata też jestem dumny - jak już racje historyczne wezmą górę przy nominowaniu zacnego grodu do rangi stolicy tej przepięknej krainy, Adwokat objąć powinien co najmniej stanowisko wojewody. Słonka
[quote="natasha"]Pisz dalej-ciągle jeszcze tam zaglądam.
Napisałaś to zanim ja zdążyłam wysłać, widać młodość zwyciężyła :mrgreen:
I kto tu dorabia filozofię? Bardzo Ciekawe spostrzezenie...odszczepieńcy od normy...Nic dodać nic ująć, aż mi się straszno zrobiło :shock:Cytat:
a zapowiadal sie taki normalny temat....
Hehe... To głębia takich postów sprowadza nas na dno :) Śliczne to Twoje zdjęcie. BuziakCytat:
Zamieszczone przez KAHA
Cytat:
hmmm... tak chyba masz racje :)
zawsze sadzilam ze jestem sliczna.... hahahahahahahaha :lol: :lol:Cytat:
:) Kasieńko, ta wątpliwa głębia to oczywiście dotyczyła mojego postu z przed kilku dni. Dno nie jest takie jeszcze najgorsze, bo 1) juz nie może być bardziej dennie i 2) zawsze jest się od czego odbić :). Do drugiej kwestii nie odnoszę się, bo jak widać osiągnęliśmy consensus :) Słonka
wiem czego dotyczyla "watpliwa glebia" bo czytalam tamte posty rowniez
W to akurat nie wątpię :) Słonka
Bertrand,
ja bym zamieścił, ale jestem tak stary,że nie wiem jak to zrobić (technicznie).
Chcesz zobaczyć moją gębę - zajrzyj na: www.otryt,bieszczady.pl (Galeria)
Mam na imię: Julo.
To jest normalne, że najwięcej jest ludzi młodych. Starzy wolą kanapę.
Ja nie. Ale ja nie jestem "normalny".
I tego samego Wam życzę :-)
Dzisiaj i ja kliknąłem. A za dwa miesiące chyba jeszcze raz kliknę, bo "przeskoczę" na inną półkę.
Hmm... ależ całkiem miło by było spotkać na szlaku dziewczynę z goździkiem. Czy jedynym atrybutem turysty muszą byc twarde trepy? Jeśli mam okazję i pamiętam (choć częściej skleroza) to sam staram się włożyć coś milszego w odzienie.Cytat:
Oczywiście że racja. W góry jężdżę też po to aby spotkać tę naszą otwartość, której w miejskim pośpiechu nie tak łatwo się rozwinąć. Też dla ludzi, żeby Was spotkać.Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
Wnioskuję że prowadzenie już się zmieniło, mimo że kliknąłem jeszcze mój dolny skraj. Ale jakby coś kombinować - to mogę pomóc jeszcze przez dwa miesiące.Cytat:
I przez długi czas zachodziłem w łepetynkę: czy to było poprawne że 13latek też nosił swój dobytek na plecach, że do wioski schodziliśmy raz na ileś dni po zaopatrzenie? Ciekawe czy jeszcze kiedyś do łba strzeli mi dobrać taką ekipę?Cytat:
Zamieszczone przez WueM
Nawet młodsi nie miewają aktualniejszego. Ja jestem totalne antyfotoaparacie, zazwyczaj kryję się aby mnie żaden flesz nie złapał. Jedyne na kompie mam to co wklejałem w CV, okropnie sztywniackie... i też sprzed iluś lat.Cytat:
Zamieszczone przez WueM
A co tam.... Przecież to offtopic. W podtytule: "Na każdy temat ;) bez związku z biesami."Cytat:
Jeśli na forum jest tematyka od bieszczadzkich nieruchomości do bieszczadzkiej poezji, to czemu niby w tym przedziale nie miałyby się mieścić bieszczadzkie ogłoszenia matrymonialne. A co tam... nie tak sztywno.
Nie klikniesz :mrgreen: jest to technicznie niewykonalne :wink:Cytat:
Zamieszczone przez malo
Z goździkiem mnie w górach nie spotkasz,ale z kfijatkami polnymi we włosach-jak najbardziej :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez malo
co?co? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez malo
No to czuj się jak u siebie-każdy z nas ma coś ze sztywniaka,zwłaszcza,kiedy musi wtopić się w miejski świat.Chyba tylko w naszych górach jesteśmy tak naprawdę sobą..Cytat:
Zamieszczone przez malo
no proszę!kolega sie rozkręcił 8) a wracając do niekonwencjonalnych pomysłów na forumowskie ankiety,to ja bym się np chętnie dowiedziała,czy więcej jest tu przedstawicielek płci pieknej,czy...hmmm...tej drugiej :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez malo
Z moich skromnych obserwacji na szlaku, po górkach i górach więcej chodzi niewiast.Cytat:
A na forum?
Swoją drogą czy Admin może podać ile osób w ostatnim roku wysłało więcej niż .. powiedzmy 5 postów? Odpadną wszyscy jednorazowi, okazjonalni uczestnicy oraz dawno już "nieczynni".
Długi
Cytat:
W ogóle: 1109.
hmmm... tacy tez sa...?? szok :shock: :shock:
Pozdrawiam
KaHa
A buczynową gałązkę na przykład.Cytat:
Tyle tego zielonego w ręce się wciska w górach że problemem raczej - czego nie wziąć. A jak jeszcze się na miętę natrafi, to już w ogóle z każdej strony mi wystaje. (Tak sobie właśnie przypomniałem że dawniej w akademiku to miałem pełne szafki kasztanów. Jak mi koledzy chcieli grzebać po szafkach to wysypywały się na nich kilogramami. Hihi..)
A buczynową gałązkę na przykład.Cytat:
Tyle tego zielonego w ręce się wciska w górach że problemem raczej - czego nie wziąć. A jak jeszcze się na miętę natrafi, to już w ogóle z każdej strony mi wystaje.
(Tak sobie właśnie przypomniałem że dawniej w akademiku to miałem pełne szafki kasztanów. Jak mi koledzy chcieli grzebać po szafkach to wysypywały się na nich kilogramami. Hihihi... na ale tu daleko do kasztanów.)
to ja od dzisiaj będę dekorować się tylo kolorowymi żyjątkami :)bo jeszcze mi skalpa z głowy ściągniesz (razem z zielonym) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez malo
aha.. :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez malo
ja mam dalej pełne szafki-razem z moim chrześniakiem robimy z nich ludziki i inne pasztety :)Cytat:
Zamieszczone przez malo
czy możliwe jest ??? osiągnięcie liczby 100 wszystkich głosów ..
Czy słabe zainteresowaniem tematem "młodych" (pon. 20) nie jest dowodem generalnie małego zainteresowania tej grupy górami, tu. Bieszczadami. Bardzo ciekawa ankieta i nie wiem dlaczego wywołała wczesniej tyle niechętnych, delikatnie mówiac, wypowiedzi. Chyba faktycznie pokazuje, kiedy poważnie zaczyna chorować się na góry. "Młodych" na szlakach spotyka się masę, ale dominuje brać studencka i ankieta to potwierdza.Cytat:
joorg trzymam kciuki za 100 głosów.
to nie tak zillo --My sobie tu na forum czasem tak "gadamy" ,no wiesz prawie jak w rodzinie , i nikt do nikogo nie ma o to pretensji (najwyżej sie na chwilę w q... i tyle )Cytat:
Zamieszczone przez zillo
Dzięki za trzymanie kciuków -- zgadzam sie z Twoimi wnioskami co do wyniku ...
Algorytm, który w ankiecie liczy procenty zaokrągla w dół lub obcina części za przecinkiem (co na jedno wychodzi). Z tego powodu ucieka część procentów. (Zawsze tak się dzieje gdy szwankuje instalacja. Nie jest to niebezpieczne, ale trochę szkoda).
Pozdrowienia dla procentowiczów.
Głosowałem. Ostatnia grupa ale ja i tak w to nie wierzę hahahaha
Rycho ,a w co nie wierzysz??Myślałeś ,że to Forum jest "młodsze" czy "starsze"?.:lol:
Zapewniam Cię ,że rok temu ,mimo dość "burzliwego" głosowania wyniki były wiarygodne. Wiadomo ,że po roku częściowo się zdezaktualizowały , jesteśmy po prostu o rok starsi.:wink: Przez rok zalogowało się na forum ok 800 (a może więcej)"nowych " uczestników( dokładną liczbę może podać Admin) i jeżeli dalej będzie trwało głosowanie to przez jakiś czas ankieta zachowa proporcje w poszczególnych grupach wiekowych ,- tak myślę .
Ha ha forum jest okey, ja patrze we własny dowód osobisty i nie wierzę
że to już tyle ale do diaska mamy tyle na ile się czujemy no i ile możemy;-)
Narazie to wszystko testuję w Górach Stołowych i z "babom":mrgreen: i aby do sierpnia