Na pierwszy turnus, a nie ostatni tego lata, ruszam chyba w piątek. Tym razem mniej chodzenia, a więcej jeżdżenia...rowerem ma się rozumieć, bo quadów nie uznaję;)
Do zobaczenia:)
Wersja do druku
Na pierwszy turnus, a nie ostatni tego lata, ruszam chyba w piątek. Tym razem mniej chodzenia, a więcej jeżdżenia...rowerem ma się rozumieć, bo quadów nie uznaję;)
Do zobaczenia:)
No to wpadnij do Nasicznego
A dziękuję za zaproszenie, kole łykendu, jak Bozia nie poskąpi dobrej pogody, planuję gdzieś wzdłuż Sanu popedałować, to zaś skręt szybki może wykonam, co by Cię z niekłamaną radością w realu poznać. Wrzuć na pw jakieś wskazówki, by jeno za zapachem kitu nie jechać;)
Zgłaszam całkiem nieplanowany wypad w bieszczady w dniach 23-26.07. Baza wypadowa UG.
Wybieram się ponownie w tym miesiącu w Bieszczady będę od 22.07 do 29.07 w Zagrodzie Chryszczatej. Zapraszam na wspólne spacery po górach.
Odpukać w niemalowane!!!!
14. sierpnia wybieram się na tydzień do Tarnawy Niżnej - do hoteliku "Nad Roztokami",który lada dzień rusza:shock:
Na razie czynne jest pole biwakowe.
Jeżeli któryś z Bieszczadników będzie przejazdem przez Tarnawę w dniach 14. - 23. sierpnia, to możemy się spotkać.
15. sierpnia, o godzinie 9.tej rano, jak co roku, będę w cerkiewce w Smolniku święcić zioła. Można mnie poznać po bordowym bolidzie, który w numerze rejestracyjnym ma "oczko".
Nie wyszło z KIMBem, może tym razem wyjdzie jakieś spotkanie:oops:
Wojtek 1121 z przyjemnością wybrałbym się z toba na wspólne chaszczowanie. Myślę, że co do konkretów możemy się domówić na pw.
W kalendarzu zrobiłem wpis a tu... zapomniałem. Od 13 do 25 lipca nocuję w Wetlinie a łażę prawie zgodnie z moim harmonogramem.
Recon chyba wspólnie z Pyrą się gdzieś wybierzemy
Pyra.57 wysłałem do Ciebie wiadomość na priv nie wiem czy doszła.
W okolicy 10 sierpnia wybieram się w Bieszczady na jakiś tydzień. Inaczej niż za zwyczaj mam zamiar zabrać ze sobą rower, coby nieco urozmaicić pobyt. Z miłą chęcią dotrzymam towarzystwa innym rowerzystom :). Mogę po drodze zabrać jedną osobę z rowerem i dwie bez rowerów, lub trzy bez rowerów, jeśli ktoś by chciał.
Nie mam ściśle sprecyzowanych planów ani zaplanowanych tras do objazdów.
Dzięki obowiązkowi zgłaszania wyjazdu miałem okazję poznać kolegę Pyrę 57 i wspólnie przejść szlakiem czerwonym Z Balnicy do Roztok Górnych.Przy okazji dziękuje mu za towarzystwo.Wracając po samochód na deser mieliśmy spotkanie z Reconem.
A Wojtek jest osobą skromną i nie dodał, że bardzo uatrakcyjnił mój wyjazd z bieszczadów. Zorganizował wycieczkę i pokazał mi miejsca których nie znałem, za co dziękuję.
No proszę, spotkanie z Reconem jest deserem. Już gdzieś wspomniałem, że Forum ma wspaniałych ludzi. Ten "deser" czekał tam na Was ponad 2 godziny, ale warto było. Przy okazji byłem świadkiem rozbierania budy obok. :)
Pozdrawiam Cię Wojtek i Pyra!
No dobra. Też się zapowiem. 5-15 sierpnia. Jabłonki (?), Wetlina (?), dzicz. :D
Nie ma lepszej metody, jak wpisanie do kalendarza. Wtedy ma się przekrój, kto i gdzie jest. Popatrzcie sobie jak Reckon1 w lipcu to zrobił i przykład weźcie sobie z niego.
Myślę, że niebawem się tam wpiszę.
pozdrawiam
13-15 sierpnia Cisna !
15-29, jak zwykle, tam gdzie zawsze:razz:
Długi
Witam wszystkich !16.08-23.08.2009-baza w Bukowcu.Dalej -to zależy skąd powieje.Generalnie gdzieś na połoninach.
Wpisałem się do kalendarza
Witajcie! No to ja też zgłaszam swój z żoną wyjazd w Bieszczady. Będziemy od 16-ego do końca sierpnia w okolicach Baligrodu i Lutowisk.
Pozdrowienia.
Zgłaszajcie swoje wyjazdy i koniecznie piszcie jakie macie plany wędrówek, gdzie będziecie chodzić? Pozwoliłem sobie ściągnąć, fantastyczny pomysł, od Wojtka 1121 i też skitrałem 1 "skarb" (nie na mojej trasie wędrówki!) i czekam teraz kiedy ktoś napomknie, że idzie w pobliżu to mu na PW dam znać gdzie ma szukać. Obiecuję(!!!!), że na następnych moich wędrówkach tych skarbów będę chował więcej ;) Podoba mi się taka zabawa z ludźmi z Forum!
A ja będę w Bieszczadach w dn. 17.08 - 20.08. Baza w Ustrzykach Górnych. Palanuje iść na Tarnicę, Połoninę Caryńską, Połoninę Wetlińską.
Jeśli ktoś ma podobne plany chętnie się przyłączę :-P W większej grupie zawsze raźniej :-P
Nie jestem tak zupełnie nowa na forum, ale dotąd raczej "niema":)Zgłaszam swój pobyt w Bieszczadach od 21 do 27 sierpnia. Baza wypadowa - Cisna tym razem. Co dalej, zobaczymy. Zgadzam się z przedmówcą, że "w większej grupie zawsze raźniej", ale nie zawsze da się zmontować choćby tandem;)Na szlakach też można spotkać ciekawych i towarzyskich wędrowców.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czy ktoś jeszcze w piątki pilnuje te pierogi w Dwerniku ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Oczywiscie ze tak. Tyle tylko ze nie w Dwerniku tylko w Nasicznym i nie pierogi tylko kawa z...
Zapraszam.
obowiązek to obowiązek-ruszam wraz z ekipa 30.08 z warszawki idziemy czerwonym szlakiem od Komańczy do Wołosatego
jesli bedzie ktos bawił od jutra do 05.09 na trasie czerwonego szlaku to jestem uchwytny pod 500241173
Będę w Wetlinie od 14 do 19 września, jeśli ktoś ma ochotę na spotkanie to namiary na priv.
13.09. - 7.10. br.
Baza wypadowa: Sękowiec.
16.09 - 23.09 lub 28.09 Baza wypadowa Sękowiec
A ja jutro zrobię sobie jednodniowy wypad. W programie Czarna. Muszę sprawdzić postępy przy budowie pola namiotowego, no i postaram się odwiedzić Galerię (pierwszy raz). Po drodze Sanok/muzeum/Galeria Beksińskiego. Reszta okaże się w praniu.
13-26 może nawet 28 września, Sękowiec.
Hej ja będę w biesach od 25,09 do 28,09 tylko jeszcze nie wiem gdzie się będę włóczyć. Na pewno będę na koncercie w Woli Miechowej 26,09.
Będę 2,3,4.10 Wołosate, Ustrzyki Górne, Wetlina (najprawdopodobniej, mogą być drobne modyfikacje)
Wieki nie uczestniczyłem w wydarzeniach Form ale czas zacząć. W Biesach bywam przynajmniej raz w roku i jest to w takim wypadku klęska. Po ostatnim pobycie 15 -17 sierpień w Jaworzcu wybieram się do Wetliny 9-11 pażdziernik i z innym zespołem 15 18 pażdziernik.
Zbyszek
Czas ruszać cieszyć oczy kolorami i ukoić uszy ciszą bieszczadzką. W UG będę od 5 - 12.10. Do zo baczenia na szlaku.