Oj tam detalik, lepiej powiedz jak malkontent?wygrałam czy nie???
bo ja w życiu niczego nie wygrałam, to może chociaż tu i teraz?:lol:
Wersja do druku
Oj tam detalik, lepiej powiedz jak malkontent?wygrałam czy nie???
bo ja w życiu niczego nie wygrałam, to może chociaż tu i teraz?:lol:
Serdecznie Ci gratuluję!
Szykuj się, szykuj - w tamtym roku wszystkie Powsimordy otrzymały wspaniałą pamiątkę w postaci Certyfikatu powierdzającego nadanie tej godności. Dokument ten został wręczony i podpisany osobiście przez Prezydenta KIMB (Stałego Bywalca) oraz I Sekretarza ds. Nagród (Marcowego) działających w imieniu społeczności naszego forum.
Marcowemu to trzeba już nadać tytuł "Honorowy Mistrz Ceremoniału"! :)
Ogłasza się wszystkim i każdemu z osobna (cóż za redundancja...), że po zaciętej i wyrównanej walce tytuł Powsimordy 2009 w kategorii Detalik Roku otrzymuje ostatecznie
Browar
Wielkie gratulacje i zdrowie Browara!!! :smile:
Jako chłopak z Targówka wolałbym "Miszczunio"... ;)
Jakoś nie dziwi mnie wcale,
że Browar zna wszystkie detale.
GRATULACJE i OWACJE!
Gratulacje Browar!
100 lat, 100 lat!!!!!
Brawo Browar! ;)
Gratulacje!
Brawo Browar! Masz u mnie browar!
Marcowy napisał
.... kurde nie wiem doprawdy, czy ja złożyłem Ci pocałunek śmierci ..... ale niezależnie od tego cieszę sięCytat:
Ale pocałunek śmierci złożył (niemal w ostatniej chwili) jeden z kandydatów głosując... na swojego konkurenta. Szkoda, że Państwo tego nie widzieli
Cieszę się na myśl że będę miał kolejnego sponsora-laureata.
Mam już obiecane piwo od Bartka
nad Wuką muszę jeszcze popracować ...... ale myślę że z pozytywnym skutkiem
a teraz pozostajesz mi ty Browarku ....jako kolejny sponsor ...myślę że śię nie wywiniesz ? ....wszakże w planach jest kolejny tajemniczy RIMB,
Gratulacje Browar!
Gratulacje dla Recon-a1 i Browara :razz:
B.
Jeszcze dziś wieczorem poznamy Doradcę Roku! Wszyscy będą zaszokowani, a najbardziej - sam laureat :lol:
Tytułem przypomnienia - tylko do jutra wybieramy Powsimordę-Satyryka! Jabol czy Pastor? A może to już rozstrzygnięte? Bo różnica w liczbie głosów jest pokaźna i wynosi 2!
A dzięki wielkie Wam wszystkim za dobre słowo.
Henek, intrygująco zabrzmiało z tym RIMB-em, już mnie korci ;)
Owacje i browar na stojąco dla Browara:) pisałbym sie naRIMBać jakby termin spasował...
Doradcę Roku czas zdekonspirować.
Trzyosobowe grono finalistów było zacne, więc nie dziwota, że Basia Z. i Marcin Scelina zajęli ex-aequo drugie miejsce, jednakże od początku prowadził i żółtej koszuliny lidera nie oddał
Piotr!!!
Pierwsza Powsimorda-recydywista, ale w innej kategorii, czyli wszechstronna bestyja ;) Gratulacje!!!
Gratulacje!
Piotrze przyjmij moje GRATULACJE.
Pozdrawiam
Serdeczne gratulacje !
Znowu mój faworyt :-)
B.
Brawo Piotr!
Brawo Piotr!
Dziękuję bardzo za szacowny tytuł. Choć w sumie nie mogę sobie przypomnieć żebym w ub. roku komuś doradzał :D
Piotr został Doradcą Roku,
pytasz i..masz już święty spokój.
GRATULACJE!
Szanowny Doradco Roku !
Po pierwsze - gratuluję (na razie nieoficjalnie, gdyż czas na toasty dopiero nastąpi).
Po drugie - szlachectwo zobowiązuje. Tutaj: http://forum.bieszczady.info.pl/show...t=1133&page=18
czeka na Ciebie problem do rozwiązania (postawiono Ci pytania, a Ty milczysz).
100 lat, 100 lat!!!!!!
Dalszy scenariusz jest taki:
Dziś wieczorem poznamy Malkontenta Roku, jutro przed południem - Satyryka, a niedzielnym wieczorem - ta dam! - Forumowicza Roku 2009!!!
I wszystko stanie się jasne - księżniczka będzie odczarowana, a książę rozczarowany :smile:
Składam formalną propozycję, aby Laureatom wpisywać z urzędu pod nickiem wyrazy "Powsimorda Roku...".
Np. po nickiem "Piotr" widniałby nie tylko napis "Moderator", lecz także "Powsimorda Roku 2008 i 2009".
Gratuluję serdecznie wszystkim POWSIMORDOM już ogłoszonym i tym, którzy jeszcze pozostają w zalakowanej kopercie...:razz:
a czy są przewidziane jakieś nagrody dla głosujących? ;) czy będzie losowany jakiś samochód albo wycieczka na przykład? albo cóś tam innego?:mrgreen:
Taki wniosek (złożony z inspiracji jednego ze zwycięzców) czeka już na akcept Admina. Z tą różnicą, że tytuł miałby być wpisywany na wniosek uhonorowanego, a nie z automatu, bo np. Malkontent mógłby sobie tego nie życzyć ;)
Oczywiście, nagrodą jest wycieczka do Sękowca :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez asia999
W finale wyborów Malkontenta Roku walkę nawiązały jedynie panie. Zefirowi nie udało się zebrać znaczącego fanklubu i chłop się w rozgrywce praktycznie nie liczył. Finisz należał do jednej kandydatki.
Powsimordę 2009 w kategorii Malkontent Roku zdobywa bezapelacyjnie
Orsini!!!
100 lat, 100 lat!!!!!
PS. mam nadzieję, że złożysz Orsini wniosek o umieszczenie tytułu pod nickiem;)
Orsini! Przyjmij moje Wielkie Gratulacje ;)
YES YES YES
chociaż coś raz w życiu wygrałam!!!
no to jutro pijemy :lol::lol::lol:
Brawo Orsini! Zasłużone zwycięstwo. ;)
Krysiu gratuluję i w imieniu wszystkich współforumowiczów proszę o jeszcze więcej zrzędzenia, marudzenia i wszelkiego stękania... Za rok znowu będziesz miała okazję wygrać ten konkurs.
Ja się nie lubię powtarzać;-)))
ale przejęłam tytuł po Klopsiku zdaje się, więc czuję się naprawdę zaszczycona!!!
jeszcze raz dziękuję!!!!:lol:
Qrcze, ja nic nie zauważyłem, że zrzędziła, marudziła, stękała. :-( Jak się z tego cieszy no to... gratuluję!