To jeszcze raz witam Sylwio Blawatkowa :)
Wersja do druku
To jeszcze raz witam Sylwio Blawatkowa :)
Witaj Sylwia !!!
Nasza zasady (na forumie) są trudne, ale wież mi są możliwe.
Na początek : Dzień dobry !!
Don Enrico, wieczorem przyrządzę sobie to samo, wstrząśnięte? ;)Cytat:
Nasza zasady (na forumie) są trudne, ale wież mi są możliwe.
Witaj Sylwio:)
a ja znalazłam się tu trochę "od końca"przeglądałam ogłoszenia na temat sprzedaży chat w bieszczadzkich okolicach -bo mi się marzy uciec jak najdalej z miasta i w końcu zacząć żyć spokojnie(mimo,że mój osobisty mąż jak mantrę powtarza-"i z czego my tam będziemy żyć, i z czego my..itd,itd..hehe) i tak zaczęłam czytać, czytać..i stwierdziłam,że co tak będę sama siedzieć..Witajcie wszyscy!!!
p.s
a gdybyście wpadli na pomysł zniechęcania mnie to od razu mówię,że nie ma szans! za bardzo zawzięta jestem..a Walt Disney powiedział kiedyś:"Jeżeli umiesz o czymś marzyć-umiesz tez tego dokonać" i czytałam już opowieść o mieszczuchu co sześć łopat połamał..i jęczał,że ma bąble na rękach-nic to dla mnie:)
Pozdrawiam serdecznie
Zupełnie nie rozumiem, co Ty widzisz w tych Bieszczadach.
Nie lepiej pojechać do Zakopanego albo Sopotu ? Przeszłabyś się tam Krupówkami albo Monciakiem, pokręciła pupą, faceci by się oglądali a i mąż stałby się czule-zazdrosny.
Ale w Bieszczadach ?
Tu naprawdę dużo łatwiej o jelenia prawdziwego niż o jelenia-faceta.
PS
Tyle gwoli otrzęsin.
:-)
Witaj nieustająca Marzycielko!
Dzień dobry Koleżanko!
Kurde jak tak wszyscy się wyprowadzą w Bieszczady to nie wiem czy tam dla wszystkich starczy miejsca....
Witaj Karolino :mrgreen:
witam i wytrwałości życzę w dążeniu do spełnienia marzeń :p jednym słowem powodzonka :d
Witam :)
ale że Lublin zły ... ;)...
Witam wszystkich członków. Jak mój nick wskazuje nie jestem wieśniaczką :). Mieszkam w małym mieście, a to chyba gorsze. Całe dzieciństwo spędzałam na wsi, a teraz na stare lata /35/ zachciało mi się tam na stałe. Intensywnie myślę /czyli mózgjeszczedziała/ i szukam kawałeczka ziemi/starej chaty w Bieszczadach aby dokonac żywota w pięknym otoczeniu, z odczuciem spracowania i spełnienia się dla żywiołu NATURY i mojego też.
fakt w takim tempi to juz nie długo biesy zaleje nowa fala emigracji ;pp witam i pozdrawiam
hmm bardzo smieszne...przepraszam za moje zauroczenie tamtymi stronami jeśli kogoś tym uraziłam. Poza tym do kogo będziecie przyjeżdżac na wakacje, weekendy, urlopy, jak nie do mnie :)? Czy pod namiot w lesie?
To chyba nic zdrożnego
Witaj współmarzycielko!
witam...
raz juz bylem w Bieszczadach, ale tylko kilka godzin i samochodem...
jednak tak bardzo mnie ta okolica urzekla, ze odrazu postanowilem zorganizowac przynajmniej 1 tygodniowy tour...tylko za bardzo nie wiem od czego zaczac i jak to wszystko zorganizowac...
moze znalazlby sie ktos, kto by udzielil jakichs raz dla poczatkujacego?
z gory dziekuje...
pozdrawiam..
Witam!
Jestem nowy na forum. Bieszczadnikiem od ponad 20 lat. W Bieszczadach poznałem swoją żonę, więc wiele tym górom zawdzięczam. Teraz razem się włóczymy po wyludnionych Bieszczadzkich wsiach. Piękne są Wasze opowieści Bieszczadzkie. Świetnie że gdzieś są ludzie tacy jak Wy.
Często słyszę w górach: "jak tu pięknie". Wielu ludzi, którzy pierwszy raz przybyli w Bieszczady nie wie że tym co urzeka w Bieszczadach to bieszczadzki "klimat". To niezwykli ludzie, którzy przyciągają podobnych sobie.
Osobiście polecam Bieszczady zimą. Są niezwykłe. Zupełnie inne niż w innych porach roku. W najbliższym czasie wybieram się na zimowa wędrówkę. Podrzucę kilka fotek.
Witajcie. Pasję rozumiemy. Pamiętajcie,że są stosowne wątki do przywitania się i umieszczania zdjęć.
Długi, przepraszam za OT w Twoim wątku.
Posty przeniesione we właściwe miejsce.
Ziemien, pomyszkuj na forum, a na pewno znajdziesz odpowiednie wątki. OT to skrót, wyjaśnienie choćby tutaj .
BTW - zgodnie z sugestiami skorygowałem tytuł wątku, będzie bardziej czytelny i widoczny dla wyszukiwarki.
Witajcie na forum! 8)
Czy tego wątku nie można podklejić ?
nie znam się - to pytam .
...pewnie FAJNE ŻONY!
przypadkiem trafiłam na ten wątek, więc może też wypada mi się przywitać, choć już trochę tu jestem :neutral:
serdecznie witam wszystkich forumowiczów ;)
Witaj,witaj!
:-)
Pozdrawiam
Witaj Monika!
Witaj Moniko od 12 Apostołów.
PS. Wszystkich innych też witam :)
witam gorąco wszystkich bieszczadnikow.jestem tu nowy wiec postanowiłem sie grzecznie przywitać:lol::lol::lol: Zarejestrowalem sie tu by poznać ludzi dla których natura to wszystko:-)
ahoy Artku...
Pozdrawiam o trzy niższy
Witam wszystkich jestem tu nowy cześć osób mnie kojarzy pozdro dla wszystkich forumowiczów
No jasne;-))))
Witaj :mrgreen:
Hm skąd ja cię znam chyba z co niedzielnych wypraw ha ha witaj Nunexsie na forum:)