Dogrywka jutro godz. 20-sta
plac zabaw ten sam. Są chętni ? Jak są to niech się mobilizują.
Wezmę kabel do TV-seta bo te fantastyczne zdjęcia bazylowe aż piszczały na tym małym ekranie, dodajmy im skrzydeł (znaczy przekątnej ekranu)
Wersja do druku
Dogrywka jutro godz. 20-sta
plac zabaw ten sam. Są chętni ? Jak są to niech się mobilizują.
Wezmę kabel do TV-seta bo te fantastyczne zdjęcia bazylowe aż piszczały na tym małym ekranie, dodajmy im skrzydeł (znaczy przekątnej ekranu)
Wiem, że jest już późno. Wiem, że nie powinienem nic mieszać. Wszystko wiem. Ale... w czwartek będę w mieście z najwęekszym pomnikiem ...wiecie czego. Nie wiem jeszcze, czy będę miał możliwość, nie wiem też czy będę miał czas, ale ochotę mam wielką. Może zmienicie plamy...???
Serdecznie pozdrawiam w imieniu swoim i Regimentu Poznańskiego...
Czyli dzisiaj dogrywka, a w przypadku braku rozstrzygnięcia w czwartek rzuty karne (z udziałem posła Regimentu Poznańskiego)
Poseł był i obiecał, że coś napisze. Z Bertrandem spotkało się 4 Członków Klubu Rzeszowskiego. Prawie wszyscy spożywali browarki, ale jeden z nich prawie jakby z Pyrlandii przyjechał. Przyszedł z własnym prowiantem, ale piwa nie pił. Herbatkę popijał i to bez prądu...Dowiedziałem się też, że w Bieszczadzie za dnia kładzie się spać...Sie porobiło Kronikarzowi Roku 200... Niektórzy nazywają to SKS, ale on Młodym przecież jest. Ja też zresztą z własną zupą się pojawiłem, ale ja Pyrusem jestem z dziada... Dziękuję za spotkanie.
Pozdrawiam
Jeszcze nawet połowy się nie dowiedziałeś! Zaglądaj częściej to będziesz na bieżąco, z Rzeszowa wszystko dokładnie widać :wink:
Ja także dziękuję za spotkanie.
Tak naprawdę to przedstawiciel fifa przybył aby ocenic stan przygotowań do rimb-2011.
Ponieważ występowały ostatnio opóźnienia z terminową realizacją pierogów ruskich zaistniało poważne zagrożenie że organizacja
tego przedsięwzięcia zostanie organizatorom odebrana i przekazana na Ukrainę.
Nadal będzie prowadzony bieżący monitoring - tak orzekł Główny Inspektor SB.
Czy ktoś wie jaki jest jutro dzień tygodnia ?
kolejny? ciepły? wieczorny?tak ok 20.00 ?
To ostatni - pierwszy taki wtorek.
Może chociaż częściowo się odnajdziecie po RIMBIE?
Pozdrawiam
Coś się pokręciło po tej zmianie czasu.
W tym miesiącu pierwszy wtorek miesiąca wypada w drugi wtorek, czyli szykujemy się na 8 listopada na wieczorne spotkanie
Jutro wieczorem będę miał chyba??? trochę czasu. Dodam tylko, że jestem w Rzeszowie...
Pozdrawiam
Bertrand :
Co prawda nie uzyskałem odpowiedzi na moje maile, ale i tak zarezerwowałem ten dodatkowy termin.Cytat:
ro wieczorem będę miał chyba???
Miejsca i czasu nie będę powtarzał bo kto chce ten wszystko wie
I los się sprzysiągł. Nie udało się... Pierwszy i mam nadzieję, ze ostatni raz. A miałem zamiar Wam pokazać dzisiejsze zdjęcia cerkwi w Kotowie. Przyjdzie czas, ze je na forumie wstawię.
Pozdrawiam Regiment Rzeszowski
Nie wpuszczono dziennikarzy na tajne, nocne obrady zarządu klubu rzeszowskiego.
A działo się, działo ! Najpierw ktoś wyskoczył z głupkowatym pomysłem aby odwołać prezesa, na co prezes ochoczo przystał i wydał polecenie aby ściąć głowę sekretarzowi.
Dalej już poszło łatwiej , rozmowy kuluarowe i w wyniku stworzonych koalicji udało się przegłosować że :
1. pierwszy wtorek grudnia tego roku wypada dnia 6-stego tegoż miesiąca.
2. Taki dzień mikołajkowy, to niepowtarzalna okazja aby sobie samemu zrobić prezent
i spędzić czas w miłym towarzystwie podczas obrad plenarnych klubu
3 . Najbliższe obrady odbędą się pod zmienionym adresem. Zarząd dokonał osobiście wizytacji nowego obiektu zwanego Klubem Riposta
Znajduje się on 64 metry od poprzedniego miejsca obrad w kierunku ratusza (wejście do Va Banku)
4. Czas rozpoczęcia obrad pozostał niezmienny i powinien się zmieścić pomiędzy 19.30 a 20-stą
5. Celem sprawnego przebiegu obrad utworzony został punkt regulaminu,
aby uczestnicy chcący pokazać swoje zdjęcia starali się zmieścić w liczbie 50 fot.
Tym sposobem przeglądy mają szansę skończyć się przed świtem.
Dalsze propozycje wyjazdowe będą dyskutowane na bieżąco.
Zapraszamy
znaczy jutro tu
http://pl-pl.facebook.com/pages/RIPO...08128892589557
zarząd jest, jak jest, ogólnie jest tajny, chyba że nie jest, jego postanowienia są wiążące (najczęściej)
Wczorajsze wieczorne spotkanie klubowe gromadziło 15 osób.
Podziękowania szczególne dla Bartka za usprzętowienie, dzięki czemu można było zobaczyć przyniesione zdjęcia na dużym ekranie.
Zdjęcia będące wspomnieniem nasiczańskich krajobrazów, ale też można było pochaszczować po opuszczonych wioskach słowackich Bieszczadów,
a następnie powędrować po pogórzu szukając kamieni.
Były też relacje z Roztocza: jedna rodzinna rowerowa, druga z poszukiwania zaginionych bunkrów lini Mołotowa.
Znalazło się wczoraj też parę zdjęć z Ukrainy a nawet Białorusi.
Plany są ; szykuje się za parę dni kolejne spotkanie (dogrywka) tym razem w plenerze bieszczadzkim.
I tak się skończył ten mikołajkowy wieczór..
Wtorkowe spotkanie obsunęło się o tydzień. Tak więc 10 stycznia będzie tą datą spotkania rzeszowskiego.
Wracamy na stare śmiecie czyli do Groteski.
7 luty godz. 20-sta
Gospodarz obiektu potwierdził rezerwację.
Godz, 20-sta
Trzymaliśmy kciuki za Warszawę, czas pomyśleć o sobie! Ustalamy demokratycznie (kto jest przeciw? nie widzę!), że najbliższy wtorek to TEN wtorek, godzina 20oo. Miejsce podamy jak zrobimy rezerwację (najprawdopodobniej Groteska).
Uwaga ! zmiana miejsca. Stara baza była wcześniej wynajęta więc dzisiaj trwały poszukiwania nowej.
Przyjmie nas Kuźnia , więc jutro zmierzamy na ul. Kopernika.
Pub Kuźnia jest powiązany z SKPB Rzeszów i Piwem Regionalnym.
(http://www.pub-kuznia.pl/)
START godzina 20-sta
Zapomniałem dodać że organizatorzy obiecali rzutnik, więc jest szansa na obrazki.
Dziękuję za wczorajsze spotkanie, miło było poznać nowych bieszczadników.:razz:
Nuda-paskuda, smętki i zrzędki w dodatku nie było pszenicznego z beczki.
No i co ?
Nie warto czasu tracić na takie spotkania, więc dziwię się po co zaplątały się tam jakieś podejrzane Wielokropki i inne Proroki.
A mnie się podobało
Najbardziej: Huculski kocyk !!!
Po przeprowadzonych konsultacjach wynikło :
- że w najbliższy wtorek jest pierwszy wtorek
- że godz 20-sta jest dobra
- że rezygnujemy z meczu
- że spotykamy się w Kuźni
- że przynosimy pędraki
- że oglądamy wzajemnie pędraki.
A co będzie jak ktoś przytniesie kompa ?
a co będzie jak będzie rzutnik ?
Będzie można zamówić sobie regionalne.
No i kolejne zawirowania się pojawiły bo pierwszy wtorek miesiąca wypada na łikendowe Święto Pracy.
Co by nie psuć planów wyjazdowych przesuwamy do przodu spotkanie na 24 kwietnia.
Czas i miejsce jak ostatnio czyli Kuźnia godz 20-sta
(tym razem bez zdjęć, ale za to jest parę innych tematów do obgadania)
Dziękuję za dzisiejsze spotkanie.
Teraz już paraduję sobie w nowej koszulce.
podziękowania dla Piskala
Informuje się wszem i wobec, zarówno osobom zrzeszonym jak i przykolegowanym do klubu rzeszowskiego że już za tydzień będzie :
pierwszy wtorek miesiąca (nie mylić z pierwszym piątkiem miesiąca )
Ten termin oznacza oczywiście wieczorne spotkanie miłośników górek bieszczadzkich.
Spotkanie planowane jest w innym niż dotychczas miejscu, trzeba więc odszukać pub Piwnica (który jest 50 m od teatru)
tak na wszelki wypadek przypomnę że jutro pierwszy wtorek lipca
Ogródek w Muzie, godzina ta co zawsze.
Knajpka i restauracja koło teatru. Myślę, że obowiązują te parasole na górze.