Odp: Wątek na temat Lucyny [wydzielony]
Z uwagą przyglądam się temu co tu się dzieję i nie wierze :shock::shock:
Dawno nie zaglądałem na forum brak czasu :-?:-?
Teraz coraz częściej mam ochotę tu zaglądać i nie wiem czy spowodowane to jest większą ilością czasu czy przez brak bicia piany w pewnych tematach
po to tylko żeby bić tą pianę.
Wierze że forum było jest i będzie :-P:-P
z większą lub mniejszą ilością userów.
Ps. Malo mieliśmy okazję się poznać i dzięki Ci za to że podjąłeś się akcji w Baligrodzie !!!
takich ludzi jak ty brakuje często tu na miejscu wielu woli pisać na forum niż zabrać się za łopaty i do boju :razz::razz: a najgorsze jest to że często jeszcze potrafią skrzywdzić innych przez negatywne wypowiedzi.
Czas pokaże co będzie dalej z forum...
Cytat:
Zamieszczone przez
admin
Co za syf.... Jak będę chciał sprzedać serwis to go sprzedam. Ani Ciebie ani tym bardziej Lucyny ANI nikogo innego nie będę o to pytał.
Załóż najlepiej razem z Lucyną własne forum i tam będziesz wieszał banery, trzepał kapustę według własnego uznania. Mnie proszę nie podliczaj
Nie podliczam.
Przepraszam Darku jeśli uznałeś to za podliczanie.
Nie było moją aluzją mieszanie się w sprawy marketingowe, handlowe, wieszania bannerów, itp., co też w poprzednim poście starałem się zaznaczyć (przynajmniej dwoma zdaniami). Tej sfery dotknąłem też niejako dystansując się do niej, co jest zaznaczone trybem warunkowym zdania (użycie słowa: "jeśli", nie chodzi tu o stawianie warunków komukolwiek - już uprzedzam opaczne wykorzystanie moich słów). Innymi słowy: nie mam zamiaru tego rozstrzygać, ANI TYM BARDZIEJ PODLICZAĆ.
Jednak dotknąłem tego z jednego powodu: irytuje mnie jeśli ktoś, komuś drugiemu zarzuca publicznie, że ten drugi chce dbać o swoje finanse. A to się stało w słowach
Cytat:
Zamieszczone przez
admin
Jej wypowiedzi w tym kontekście uznałbym za nieszczere i związane bezpośrednio z realizowaniem celu, którym jak sądzę było zarobienie większej ilości pieniędzy
Uderzyłeś w stół, więc odezwały się... Nie lubię tej polskiej przypadłości czynienia negatywnych insynuacji komuś, kto ma prawo dbać o swoje pieniądze. Ani Tobie, ani Lucynie, ani komukolwiek.
Dla przykładu: nie widzę nic zdrożnego w tym by wpadł na forum jakiś artysta bieszczadzki który podzieliłby się zapałem swego stylu artystycznego i zachęcił do odwiedzenia swojej galerii, co jest jednoznaczne z zachętą do kupienia jego dzieł, LUB gdyby wpadła tu miejscowa kapela opowiedziała o swojej muzyce i zachęciła do wstępu na ich koncert, co podniosłoby ich prestiż marketingowy a więc i dochód, LUB gdyby wpadł przewodnik bieszczadzki podyskutowałby dzieląc się swoją wiedzą i zachęcił do wędrówek z nim, co tak samo jak ww. przykładach przełożyło by się na jego dochód.
Czy forum by na tym straciło?
Jeszcze raz powtarzam: jeśli poczułeś się podliczony – to przepraszam, bo nie było to moją intencją. A jedynie niekrytykowanie kogoś, tylko za to, że poza swoją przydatną dla innych osób wiedzą, ma także zmysł gospodarczy.
Dziękuję za propozycję trzepania kapusty, ale jak chyba dość wyrażałem nie jestem zainteresowany dalszym podziałem społeczności bieszczadników.
A i samemu forum -poza podniesionymi zastrzeżeniami- nie zamierzam umniejszać znaczenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
malo
Dla przykładu: nie widzę nic zdrożnego w tym by wpadł na forum jakiś artysta bieszczadzki który podzieliłby się zapałem swego stylu artystycznego i zachęcił do odwiedzenia swojej galerii, co jest jednoznaczne z zachętą do kupienia jego dzieł, LUB gdyby wpadła tu miejscowa kapela opowiedziała o swojej muzyce i zachęciła do wstępu na ich koncert, co podniosłoby ich prestiż marketingowy a więc i dochód, LUB gdyby wpadł przewodnik bieszczadzki podyskutowałby dzieląc się swoją wiedzą i zachęcił do wędrówek z nim, co tak samo jak ww. przykładach przełożyło by się na jego dochód.
Malo tez nie widzę w tym nic zdrożnego, aby wpadł raz, czy dwa razy.
I chyba nikt tego tak nie widzi.
Ale jeżeli ktoś nachalnie zasypuje forum spamem - to już moim zdaniem jest przesada.
Sądzę że o to głównie chodziło Adminowi.
Przewodników mających uprawnienia na Bieszczady pisuje tu chyba dziesięcioro lub więcej (w tym i ja), ale nas nikt nie banuje.
Swoją wiedzą, również w formie żartobliwych konkursów dzieli się wiele osób, zarówno przewodnicy jak i nie przewodnicy.
Krzysztof zaprasza (w stopce) do swojej galerii, która wirtualnie obejrzałam i którą mam coraz większą ochotę odwiedzić również w "realu".
Ale nikt z tych osób nie dostaje bana.
Proszę przemyśl to.
Pozdrowienia
Basia
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Malo tez nie widzę w tym nic zdrożnego, aby wpadł raz, czy dwa razy.
I chyba nikt tego tak nie widzi.
Ale jeżeli ktoś nachalnie zasypuje forum spamem - to już moim zdaniem jest przesada.
Sądzę że o to głównie chodziło Adminowi.
Przewodników mających uprawnienia na Bieszczady pisuje tu chyba dziesięcioro lub więcej (w tym i ja), ale nas nikt nie banuje.
Swoją wiedzą, również w formie żartobliwych konkursów dzieli się wiele osób, zarówno przewodnicy jak i nie przewodnicy.
Krzysztof zaprasza (w stopce) do swojej galerii, która wirtualnie obejrzałam i którą mam coraz większą ochotę odwiedzić również w "realu".
Ale nikt z tych osób nie dostaje bana.
Proszę przemyśl to.
Miałam się nie wypowiadać, bo w sumie jest mi to okrągło obojętne.
Ale jednak.. Popieram Basię.
I niestety. mnie też mierziły coraz bardziej nachalne wypowiedzi. I słowne utarczki. Pomimo braku osobistego zaangażowania w sprawę. A może właśnie dlatego...