Gratulacje dla bieszczadzkiego eksperta (nie mylić z expertem)
Wersja do druku
Gratulacje dla bieszczadzkiego eksperta (nie mylić z expertem)
Gratuluję!
miałem nadzieję że zostanie literatem a został encyklopedią ;)
zupełnie zasłużenie zresztą wszak nadchaszczownik żadnej piwniczce nie przepuści aby wiedzę pogłębić
Gratulacje !
Gratulacje bazylu !!!!
Gratuluję bardzo! :)
Mordolotek zaczyna mi sprzyjać :D
Gratuluję zwycięzcom...może w tym roku uda się wparować wreszcie na KIMB. Kto wie...
Pozdrawiam,
D.
Gratulacje dla sir Bazyla! Mam nadzieję że przynależny Ci tytuł Experta będziesz nosił z duma i..............
.................................... Pozdrawiam + Pastor ręką własną
Forum gratuluje wyboru Experta-Abstynenta! Może nie wszyscy wiedzą (i wierzą) że nowowybrany Expert jest abstynentem...... tyle że nie fanatykiem! + P...
GRATULUJĘ,GRATULUJĘ,GRATULUJĘ!
Tak naprawdę to dopiero dzisiaj wszedłem w wątek( "Powsimordy 2013-głosowanie" ) i zaskoczenie bardzo miłe. Znalazłem się gronie kandydatów do tytułu Debiutant Roku. Moment (teraz doczytałem dokładnie że znalazłem się w finałe),jest to dla mnie WIELKI ZASZCZYT i WYRÓŻNIENIE. Z całego serca wszystkim dziękuję.
Jeszcze raz gratuluję laureatom i pozdrawiam.
W.z...
30. Derty
31. asia999
32. don Enrico
33. Ciepły
A jutro z rana (ale nie samego) poznamy LITERATA ROKU!
Must see it! :-D
Bazyl gratulacje! zasłużony tytuł.
Darku brawo brawissimo :)
Z przyjemnością zobaczę jak odbierasz nagrodę i .....dzielisz się nią:D
Szanowni,
Powiedzieć o nim, że pisze, to jak powiedzieć o Bentleyu, że robi samochody... Niby prawda, ale jakby czegoś brakuje ;) Miło mi poinformować, że Powsimordą 2013 w kategorii
LITERAT ROKU
zdecydowaną większością głosów wybraliście
TRZYKROPKIINICWIĘCEJA!!!
Gratulacje i fanfary! :-D
Brawa dla supertrzykropka!!!!
brawa i owacje na stojąco !!! :-P
A Dziękować Dziękować... skrobanie dla tak zacnej Familiji to ZaSzczyt, ZaLas i nic na P. Kłaniam się nisko, po samo klepisko...
póki Śląsk mnie nie rozłączy... ale niedługo zaplączę się w tych stru(o)nach, co nam tak grają i pewnie "krnąbrność 3-stopnia" dmuchnie w stronę Bieszczadów. Co też nie omieszkam zaprotokołować z natury i .... ale to już będzie całkiem inna historia.
Dzięki...
I Gratulacja dla pozostałych Powsimordnych laureatów... serce się cieszy, aż podskakuje, jak nie wierzycie to przyłóżcie rękę pomiędzy sutkami, czuć ! (Nie dotyczy kobiet po ciąży wielorakiej w wieku 97 lat ) :)
Ja wiedziałam że tak będzie ;)
gratuluję :)
I z mojego serca płyną GRATULACJE! i OWACJE!
W.z...
Gratulacje! Czekamy na następne dzieła :smile:
Cieszę się Stachu że jesteś tu z nami i swym piórem malujesz tą forumową płaszczyznę.
Gratulacje.
Gratulacje Trzykropku :)
I niech Ci natchnień nie zabraknie :)
jak na razie te wygrane typy to moje typy ;)
i przewrotnie nie pogratuluję tym oczywistym oczywistościom osobowościom,
ale pogratuluję tym wszystkim, którzy nie wygrali, tym co też wzbogacają swoimi wpisami forum, tym co inspirują, intrygują, czasem irytują - a propos irytują, dawno nikomu nie chciało się pokłócić na forum ;)
gratki Stachu :} Sławek, słuszne uwagi :}
Stachu - serdeczne gratulacje! Dla mnie jest taka trójka najlepszych pisarzy "bieszczadzkich": Jerzy Janicki, Krzysztof Wiktorowicz, Trzykropkiinicwięcej!
Szczere zaprawdę gratulacje, bo nie jako konkurent do tytułu, ale przede wszystkim jako CZYTELNIK.
I żeby w Twojej pisaninie było więcej niż trzy kropki.
Cip, cip, kura! Cip, cip, kura! Cip, cip, kura, kura, kura!
A jutro w okolicach hejnału zostanie odtrąbiony Debiutant Roku!
Trąbienie będzie podwójne, bo:
1. w tej kategorii wybieraliśmy po raz pierwszy,
2. zwycięzca to nie recydywista :-D
Przez tydzień mnie tu nie było, a tu się tyle działo! Mamy nowego starego Pisarza i nowego starego Fotografa.
Względem Pisarza - nasz Pisarz to musi być naprawdę dobry pisarz! Poznaję to po pewnym charakterystycznym zjawisku. Zawsze, gdy czytam po raz pierwszy utwór słynnego pisarza, nie od razy rozumiem, co autor miał na myśli. Muszę przeczytać po raz drugi, i wtedy czasami już wiem.
A względem Fotografa - ten facet musi mieć jakiś dobry aparat;)
Po tych trafnych (moim zdaniem) i niewątpliwie sympatycznych (moim zdaniem) komentarzach, składam laureatom życzenia dalszych sukcesów na artystycznej niwie i gdzie indziej też.
Trzeciemu nam ogłoszonemu Powsimodzie Bazylemu życzenia złożę jutro osobiście, bo się wybieramy na deptanie bieszczadzkich, śnieżnych przestrzeni - jeśli nam śniegu do jutra ktoś nie podprowadzi.
Gratulacje Trzykropku.
... i nic więcej oprócz GRATULACJI.
Pozdrawaim
Gratulacje Trzykropku i ode mnie!
Szanowni,
Po raz pierwszy w Powsimordowej (Powsimordzkiej?) historii wybieraliśmy indywiduum w kategorii
DEBIUTANT ROKU.
Fajnie, że do finału weszło sporo osób, bo to znaczy, że świeża krew jednak do forum dopływa. Jeszcze fajniej, że wszyscy debiutanci-finaliści są na wskroś bieszczadzcy :-) Ale ponieważ "królowa może być tylko jedna", ten zaszczytny tytuł z Waszego wyboru otrzymuje
JIMI !!!
Gratulacje i owacje!!! :-D
Gratulacje i motylek w prezencie
Załącznik 31153
Wczoraj zaspałam, więc dziś gratulacje podwójne - dla literata i dla debiutanta !
W pełni zasłużone (i ja osobiście od początku na nich głosowałam !!!)
Brawo Jimi !!!!!!!!!
Gratulacje i tak trzymaj Jimi !!!
gratulacje dla Trzykropka i Jimi super !
Gratulacje Jimi!!! :)))
Pięknie, pięknie Aniu !
Gratulacje i bądź z nami
:grin: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!