Jutro świtem bladym wyruszam z Sopotu, przez Toruń, Płock, N. Miasto nad Pilicą (postój ok 3 h)
mam wolne miejsce
Długi
Wersja do druku
Jutro świtem bladym wyruszam z Sopotu, przez Toruń, Płock, N. Miasto nad Pilicą (postój ok 3 h)
mam wolne miejsce
Długi
jeśli ktoś wybiera się z warszawy/ przez warszawę w Bieszczady w przyszły weekend (ok. 22 X), to ja baaaardzo chetnie się przyłączę ;)
pozdrawiam!
No i ja Kasiu sie dopisze ;)
Tez szukam transportu.
Chcialem wystartowac z Wawy, najlepiej w ten pt (22.X). Piwko stawiam oczywiscie i mila atmosfere gwarantuje :)
Witam
Czy ktoś może wybiera się w Bieszczady z Warszawy, okolic, lub gdzieś po drodze (gdzie ewentualnie można dojechać z Warszawy i się zabrać ;))
10 listopada wieczorem lub 11 od rana.
Hmmm, tylko potrzebujemy miejsca aż dla 3 osób (zaznaczam,że miłych, sympatycznych, młodych ludzi ;p)
Jeżeli ktoś taki by się znalazł, byłabym bardzo wdzięczna ;)
dowiaduj się u mnie ok poniedziałku. mam komplet... ale życie znam na tyle żeby wiedziec że może się zmienić wszystko. 517975220
Ok, fajnie by było....
Yyyy to znaczy, nie życzę Ci, żeby ktokolwiek Ci się wykruszył z ekipy....
ale będę się kontaktować po poniedziałku ;)
Hmm, a może chociaż ktoś wybiera się z samego rana w czwartek z Sanoka (lub jedzie przez Sanok) do Wetliny?
Jak tak to dajcie znać 511144027 (na tel, bo mogę już nie mieć dostępu do neta)
Pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH :razz:
MAM PYTANIE CZY NIE MA CHETNYCH NA WYPAD W BIESZCZADY 1-DNIOWY W DNIACH 18 LUB 19 LISTOPAD. JESTEM Z DEBICY. MOGE ZABRAC 3 OSOBY . RUSZAM Z DEBICY.CHETNI MOGA BYC Z OKOLIC ,I WSZYSTKIE MIEJSCOWOSCI NA TRASIE DEBICA-PILZNO-JASLO-KROSNO-SANOK-LESKO ITD:)
ZRZUTA NA GAZ I JEDZIEMY :)W GRUPIE ZAWSZE RAZNIEJ
CHETNYCH PROSZE O KONTAKT
MICHAL
Witaj.
Po pierwsze od takich ogłoszeń jest temat: http://forum.bieszczady.info.pl/show...a-w-Bieszczady
Po drugie: netykieta zobowiązuje - naciśnij caps lock jeszcze raz.
Hey
Dzieki za info-dopiero raczkuje w tych sprawach