Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB
Ale jesteście dziwaczni. Dla mnie jest logiczne, że głosuje i wypowiada się ten kto planuje uczestnictwo w KIMBie. Inni tylko podgrzewają atmosferę. To po pierwsze. A po drugie nie rozumiem Was. Czasami kilka razy w miesiącu udajemy jako Komitet Powitalny na imperzy. Nigdy nie mam problemu z dojazdem. Zawsze któryś z Kolegów dba o to abym dojechała na miejsce. Podobnie było z imprezą na Łopienniku. Z Leska zabrał mnie Piotrek, specjalnie nadłożył drogi z Karakowa abyśmy z M. miały czym dostać się do Jabłonek. Odwoziła nas Ewa, która pojechała z Jabłonek przez Ustrzyki do Leska.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Ależ Andrzeju jest mi wszystko jedno gdzie się odbędzie-mam poważniejsze problemy do zmartwień niż miejsce KIMBu ;-))
Przecież to nie jest zmartwienie. Piszemy tutaj, spieramy się, przekonujemy nawzajem, robimy to wszystko dla przyjemności.
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
poprostu nie wszędzie pojadę, bo nie będzie mi się chciało zaginac z buta na koniec świata po 17h jazdy pociągiem plus iluś tam jazdy busikami z Sanoka, żeby spać w namiocie.
A więc nie jest Ci wszystko jedno. Nie chcesz chyba, aby wygrało Krywe? Powinnaś wziąć udział w głosowaniu.
Ależ ja nie widzę żadnego problemu z dojazdem, brak chęci na taki a nie inny dojazd wyklucza Krywe w moim przypadku. Plus nie podoba mi się ta miejscówka jako całokształt-nie chcę tam być i nie będe się do tego zmuszać.
Lucyno kogo masz na myśli w takim razie pisząc: "i wypowiada się ten kto planuje uczestnictwo w KIMBie. Inni tylko podgrzewają atmosferę."
KONKRETNIE z nicka poproszę
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
A więc nie jest Ci wszystko jedno. Nie chcesz chyba, aby wygrało Krywe? Powinnaś wziąć udział w głosowaniu.
a mogę się zająć rozliczeniem Dertego?;-)proszęęęęęęęęęęęęęęęe
haha
Lucyno Ty jak widze czytac nie umiesz ze zrozumieniem;-)
ja piszę od początku będę na kimbie jak Bozia da i nie będzie to Krywe
Jeszcze prościej mam napisać???
BEDĘ NA KIMBIE, BO WYJEŻDŻAM PO NIM DO RUMUNII!!!!
paniała już czy nie?:lol:
znaczy się może być taka opcja, że na kimbie będę, ale w UG, a Wy w Krywem, z powodu który napisałam powyżej na tłusto
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Lucyno Ty jak widze czytac nie umiesz ze zrozumieniem;-)
ja piszę od początku będę na kimbie jak Bozia da i nie będzie to Krywe
Jeszcze prościej mam napisać???
BEDĘ NA KIMBIE, BO WYJEŻDŻAM PO NIM DO RUMUNII!!!!
paniała już czy nie?:lol:
znaczy się może być taka opcja, że na kimbie będę, ale w UG, a Wy w Krywem, z powodu który napisałam powyżej na tłusto
Rozumiem kolejny mały szantażyk. Najpierw Pastor, teraz Ty. Macie się dostosować do moich życzeń, bo inaczej nie będę na KIMB.
Oficjalnie zgłaszam kandydaturę Ośrodka Rekreacyjno Wypoczynkowego POD BUKOWYM BERDEM - MUCZNE na miejsca obrad VIII KIMB.
Powyższe zostało uzgodnione zgodnie z zasadami obowiązującego regulaminu
z Właścicielem Ośrodka.
Proszę umieszczenie kandydatury na liście wyborczej .
W imieniu „tajnej grupy TWA „ mAAtylda.
www.muczne.org
Lucyna jaki szantażyk
nie przesadzaj!!!
kogo mam szantażować???
proszę Cię pomyśl zanim coś napiszesz, pomyśl-to nie boli.
Ty napisałaś, że do Bystrego nie pojedziesz, czyli jak zgłoszę lokalizację Bystrego to Twoja sytuacja będzie dokładnie jak moja tylko ja mówię, że nie jadę do Krywego :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Macie się dostosować do moich życzeń, bo inaczej nie będę na KIMB.
hmmm
i kto to mówi
a to nie Ty krzyczałaś pierwsza, że jak przyjedzie Basia to Ciebie na KIMBie nie będzie???;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
orsini
Lucyna jaki szantażyk
nie przesadzaj!!!
kogo mam szantażować???
proszę Cię pomyśl zanim coś napiszesz, pomyśl-to nie boli.
Ty napisałaś, że do Bystrego nie pojedziesz, czyli jak zgłoszę lokalizację Bystrego to Twoja sytuacja będzie dokładnie jak moja tylko ja mówię, że nie jadę do Krywego :lol:
hmmm
i kto to mówi
a to nie Ty krzyczałaś pierwsza, że jak przyjedzie Basia to Ciebie na KIMBie nie będzie???;-)
Krysiu myślenie nie boli. Tylko kto ma z tym problem?
Nie mówiłam o Bystrem jako o miejscowości ale o cenie. Nie stać mnie na ten ośrodek. Znam go cenowo. Podoba mi się propozycja Matyldy.
No i co-Tobie nie pasuje cena, a mi miejscówka---> efekt końcowy ten sam