Nie znęcaj się Marku. Do wiosny jeszcze długie tygodnie...
Wersja do druku
Nie znęcaj się Marku. Do wiosny jeszcze długie tygodnie...
No i wprowadził Marek nas w tropikalny nastrój ;)
No już wiem po co pojadę do Pyrlandii.
Pierwszy wekend bez deszczu. Pogoda mroźna acz słoneczna. Dla rozprostowania kości wybrałem się z lepsza połową na mały spacer. Co cieszy widać pierwsze oznaki wiosny - kwitna bazie. Idąc za przykładem buby nie mogłem sobie odmówić spenetrowania starej cegielni. Smutne wrażenie robią takie obiekty ale zastane ślady wskazują, że miejsce to odwiedzją różni osobnicy nie zawsze w legalnych celach. I kilka fotek ilistujących ten spacer.
Załącznik 22512Załącznik 22514Załącznik 22513Załącznik 22519Załącznik 22514Załącznik 22516Załącznik 22518Załącznik 22511Załącznik 22520Załącznik 22517Załącznik 22515
Bazie piękne ! Mam nadzieję, że w ślad za ich pojawieniem się, zjawi się także wiosna … ;). Na jej przyjście trzeba będzie jeszcze niestety trochę poczekać. Ładne zdjęcia Marku!
Ja też szukałem wczoraj wiosny i jej nie znalazłem. Klimaty jesienno zimowe były....
No pięknie. Ale mysle Robert, że niedługo będziemy razem szukali wiosny w Śnieżycowym Jarze.
Już się doczekać nie mogę....
No i w pyrlandii też doczekaliśmy się wizyty "białej pani" sypnęło śniegiem i zrobiło się pięknie. A że dzisiaj było -5 i bezwietrznie to pogoda na spacer wymarzona. Razem z lepszą połową pojechaliśmy do Puszczy Zielonki. Było miło i te kilka godzin na świrzym powietrzu pozwoliło naładować akumulatory na nadchodzący tydzień pracy. Na koniec kilka fotek z wypadu.
Załącznik 22623Załącznik 22622Załącznik 22620Załącznik 22618Załącznik 22611Załącznik 22615
Załącznik 22617Załącznik 22614Załącznik 22612Załącznik 22619
http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/pencil.png
No,no !Ostatnie super!