Nie, nie ten sam. Bariera cenowa może uniemożliwić niektórym osobom pobyt na KIMBie.
Baw się dalej, spamuj, nabijaj sobie posty, hhiii chacha. Ja spadam z wątku.
Wersja do druku
Nie, nie ten sam. Bariera cenowa może uniemożliwić niektórym osobom pobyt na KIMBie.
Baw się dalej, spamuj, nabijaj sobie posty, hhiii chacha. Ja spadam z wątku.
hahahaha nie no naprawdę i kto to mówi!!!
ps-a co jest niby do wygrania za te nabijanie postów?bo w jakim celu miałabym to robić. Dyskutuję z Tobą, ale Ty nie masz argumentów już :lol:
Oskarżasz innych o to co sama robisz;-) rozumiem, że u bliźniego drzazgę widzisz, a w swoim oku belki nie;-)))
Witam Wszystkich!
Niezależnie od stażu na forum, wieku, płci, religi, czy przekonań politycznych, Wsiem Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Po kilkumiesięcznej przerwie postanowiłem zajżeć co się dzieje na bieszczadzkich stronach i gdzie się odbędzie KiMB. Mam już zaklepany urlop na trzeci wekend maja więc mam zamiar uczestniczyć w obradach tak szacownego grona. Tak więc czekam na finał. Głosował nie będę. Dostosuję się do innych.
Lucyna, faktem jest, ze niektórzy użytkownicy zabierają częściej głos niż reszta. W tym wątku w chwili obecnej czwórka użytkowników napisała 2/3 wszystkich postów:
orsini 82
lucyna 65
andrzej627 60
Stały Bywalec 51
A więc sam jestem w czołówce. Nie wiem, co o tym sądzić. Dobrze to czy źle?
no czyli same osoby, które CHCĄ jechać, to chyba wszystko ok? :lol:
Zatem na chwilę obecną mamy 5 formalnie zgłoszonych propozycji, uzgodnionych z szefami obiektów:
1) Krywe - gospodarstwo agroturystyczne. Zgłosił Długi.
www.krywe.webpark.pl
2) Muczne - ośrodek rekreacyjno-wypoczynkowy "Pod Bukowym Berdem". Zgłosiła Matylda.
www.muczne.org
3) Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy. Zgłosił Piskal.
www.sekowiec.net
4) Ustrzyki Górne - zajazd "Pod Caryńską". Zgłosiła Iza.
www.carynska.pl
5) Wołosate - bar "Pod Tarnicą". Zgłosiła Tarnina.
http://www.podtarnica.bieszczady.net.pl/
Uprzejmie przypominam, że termin zgłaszania propozycji upływa dziś o godz. 20:00.
Jutro rano powinniście już znaleźć w tym dziale forum założony przeze mnie wątek tematyczny poświęcony głosowaniu.
Jutro napiszę parę słów "kampanii wyborczej"o Sękowcu, skoro go zgłosiłem, ale przyznam,że wszystkie propozycje przypadły mi do gustu. Do zobaczenia na KIMB-ie!
Zamykam listę zgłoszeń.