Spotkanie toruńsko- bieszczadzkie, takie trochi wigilijne, proponuję w środę, 21 grudnia o godz. 18 w Kotwicy, ul. Łazienna.
Mnie ten dzień pasuje,z innymi może być gorzej. Proszę o deklaracje i
zapraszam!
Wersja do druku
Spotkanie toruńsko- bieszczadzkie, takie trochi wigilijne, proponuję w środę, 21 grudnia o godz. 18 w Kotwicy, ul. Łazienna.
zapraszam!
Jak niektórzy już wiedzą, przeprowadziłem się do Gdańska, więc moje kontakty z regimentem toruńskim będą siłą rzeczy rzadsze.
Życzę Wam przemiłego spotkania.
zapraszam!
Będę będę.
Czossi pozdrawiam i żałuję że nie zapewnisz nam oprawy muzycznej. Dziewczyny zatęsknią za twoim "czarodziejskim fletem"
Może będę. Pozdrawiam.
No i Wuka była. I nie tylko Wuka. Też najmłodszy toruński regimentarz.
.Załącznik 27188Załącznik 27189Załącznik 27190
Tylko, patrząc na zdjęcia, których on?
Pozdrawiamy!
I życzenia były i ..prezenty! Pozdrawiamy tych co nie byli!
Ja jak bym była to bym też tam była...nakręciłam ale ci co wiedzą to wiedzą o czym piszę:) Na pewno było miło i w tak mini składzie ,ale za to jakim....BUZIAKI KOCHANI i wesołych życzę!!!
A co do flecika czosiego to ja już tęsknie:)
Jak dopłynę to będę w Toruniu w niedziele... wszelkie szczegóły będzie znał Piskal na bieżąco będę go informowała SMS więc jeśli ktoś zechce z nami napić się piwa w Toruniu to będzie miło :)
Super że organizujecie takie spotkania. Ja dopiero dolączyłam do forum więc może niedługo i ja was poznam i dołączę do spotkań:)
Te nasze spotkania trochę się rozmyły, ale.. w pierwszy weekend sierpnia chyba nadarzy się okazja. Będę informować na bieżąco. Faktycznie można zaaranżować jakieś spotkanko.