Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
Witam wszystkich Forumowiczów,
Czy wybiera się ktoś może w lubianym przez nas tutaj kierunku 6. - 7. maja? Chciałbym zdążyć na "Czejtowiska" pod Małą Rawką - startują w sobotę punkt 20:00 w bacówce - i ciut ciężko tego dokonać polegając na komunikacji publicznej. Wyjeżdżam z Opola w piątek wieczór, byłbym w Rzeszowie w sobotę około siódmej rano, a co do dalszej trasy - zwracam się z uprzejmym zapytaniem. Pozdrawiam!
witam, klania sie Łukasz z okolic Olkusza - szukam bratniej duszy w Bieszczady trasa do ustalenia dysponuje wolnym w maju w nastepujacych dniach 10,11,12,13 oraz od 22 do 26 - milo by ktos mial transport oczywiscie doloze sie na paliwo;)8-) pozdrawiam ps kontakt szewczykluk@gmail.com
Wyruszamy z Warszawy do Wetliny w środę 18.05. ok. godz. 10-11 rano. Planujemy jechać drogami nr 7 i 9, przez Radom i Rzeszów. Mamy jedno wolne miejsce w samochodzie, zapraszamy! :)
szkoooda, jakby jeszcze popołudniu, to może bym się przyłączyła...
a ja tak dużo za wcześnie ale co tam;) może ktoś się wybiera z Warszawy do Wetlicy, Rzeszowa czy może Ustrzyk jednych lub drugich na początku czerwca(2.06 po południu?) i ma jedno wolne miejsce? :):)
OK. godz,. 16.30 wyjeżdżam w czwartek 19.V.,2011r. z Tarnobrzega do Wetliny, mam 1 miejsce wolne. Zapraszam.
Jedzie może ktoś w piątek po południu lub w sobotę rano przez Rzeszów i ma 1 miejsca wolne?
wybiera się ktoś w bieszczady z warszawy/przez warszawę 25maja? baaaardzo chętnie się przyłączę ;)
Wybieram sie w Bieszczady na początku sierpnia na jakis tydzień jadę z okolic Wrocławia, chętnie przygarnę paru forumowiczów ;)
Witaj Robson na forumie, tutaj każdy pokazuje co umie
http://forum.bieszczady.info.pl/show...wnik-powitanie