Eeeeee...?
Będziesz rozbierał na czynniki pierwsze każde wypowiedziane czy napisane słowo???
SW wyjeżdżał i wyjeżdżał i wyjeżdżał w te swoje Bieszczady i co?
Wyjechał i wrócił?
Czy jeszcze nie wyjechał?
Staram się dowiedzieć!
Wersja do druku
Eeeeee...?
Będziesz rozbierał na czynniki pierwsze każde wypowiedziane czy napisane słowo???
SW wyjeżdżał i wyjeżdżał i wyjeżdżał w te swoje Bieszczady i co?
Wyjechał i wrócił?
Czy jeszcze nie wyjechał?
Staram się dowiedzieć!
a Biesycyadz nie s ani Wasze ani nasze.........tylko socjalistyczne, bo bez tego nie byłyby takie jak teraz w dobrym i złym rozumieniu
jak to bylo? "Rosja to nie kraj. To stan umysłu." :-D
...............dobre, bardzo zakapiorskie z tego ałtaqjskiego kraju info. A z tą Rosją to tak podobnie jak z przysłowiem, że ku...a , to nie zawód to charkter
Kasy nie mam,i nie będę nigdy, swego domu miał......ale ZAWSZE będę robić ,tylko to co będę chciał.......
WUKA - jak widać można :)))))) to jest dopiero zakapior!
Zakapior?-idiota,chleje całe życie nie wie w jakim świecie żyje ,promień jego możliwości egzystencjonalnych to może kilkase metrów od domu w odległoci 10 km staje się bezradny jak dziecko-w głowie się nie mieści-a może nie wytrzeźwiał przez ten miesiąc tyle promili skumulował????????dlatego nie umiał znaleźć drogi powrotnej.
wóda czyni cuda,piwo krzepi,wino jeszcze lepiej...a zakapior?..tak się składa że znam paru byłem na ich zjezdzie w SOLINIE i byłem zaszokowany poziomem imprezy i TYMI ludzmi , a była część oficjalna z tv i nieoficjalna , i nikt nie przeginał z alkoholem, ja zrobię wszystko żeby być znów na niej w tym roku w maju,i na pewno nie nazwałbym ich idiotami ,wprost przeciwnie zarąbisci ludzie,może nie wszyscy ale...nikt nie jest idealny...CI którzy przeginali z alkoholem już na niebieskich połoninach....resztka która została tych prawdziwych trzyma się jakoś, a będąc w BIESZCZADZIE tak na trzeżwo całkiem się nie da.......ja to wiem..a... ludzie, dzielą się na pijących i na niepijących z tym że z pijącymi, jest zwykle WESELEJ,pozdrawiam niedowiarków.
Delux-słuszna uwaga odnośnie Zakapiorów
I jeżeli mnie wzrok nie myli w Twoim Avatarze w rogu widzę postać mojego przyjaciela Rysia Szocińskiego -wybitnego poety i zakapiora.