Odp: [Warszawa] Spotkania bieszczadzkie
a kiedy kolejne spotkanie, ktore mam nadzieję, że już będzie w troche luzniejszym okresie...???
Cytat:
Zamieszczone przez
KAHA
a kiedy kolejne spotkanie, ktore mam nadzieję, że już będzie w troche luzniejszym okresie...???
Jak to: "kiedy" ?
Już jutro.
Vide mój post nr 436 na poprzedniej stronie.
Olu,bardzo się cieszę,że jesteście zadowolone!Gwoli wyjaśnienia-warunkiem,że koncert się odbędzie była jakaś (nie wiem jaka) ilość nabytych biletów w przedsprzedaży(ustalona przez organizatora)!Kiedyś,jakiś bielański teatr zażyczył sobie,że bilety będą po...50zł a potem odwołał koncer, bo poszło ich za mało!!!.Bardzo chciałam,żebyscie posłuchały(li)"chłopaków"na żywo.Acha,nigdy nie używam słowa "warszawka",bo "moherowo"też mnie jakoś deprymuje!Pozdrawiam całą "harendową" EKIPĘ!
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Jak to: "kiedy" ?
Już jutro.
Vide mój post nr 436 na poprzedniej stronie.
ale mowiłam o luźniejszym okresie - czytaj. po tych świętach. Ja dziś wyjeżdzam i wracam dopiero w niedzielę...
Cytat:
Zamieszczone przez
Aleksandra
WUKA jak obiecała, tak dotrzymała obietnicy, niespodzianka była. Jaka, zostawię dziewczyną do przybliżenia. Niech tylko dojdą do siebie, po tym spotkaniu.
Domyślam się co to za niespodzianka.WUKA zaprosiła was wszystkie do Torunia na nasze spotkanie 10 listopada, a wy obiecałyście, że będziecie ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
.Bardzo chciałam,żebyscie posłuchały(li)"chłopaków"na żywo.
I jesteśmy Ci wdzięczni za to :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
.Acha,nigdy nie używam słowa "warszawka",bo "moherowo"też mnie jakoś deprymuje! Pozdrawiam całą "harendową" EKIPĘ!
Oczywiście, to ja użyłam takiego słowa :oops:
Precz z stereotypami :-P Choć jak mnie ktoś nie weźmie na stopa, a ma warszawską rejestracje, to sobie mruczę: o warszawka pojechała, choć sama w Warszawie od urodzenia ;)
O pozdrawiamy my też i nie tylko od siebie.
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
Domyślam się co to za niespodzianka.WUKA zaprosiła was wszystkie do Torunia na nasze spotkanie 10 listopada, a wy obiecałyście, że będziecie
;) ale na razie cicho sza
Wczorajszy koncert był cudowny i jako odstresowywacz przed obroną magisterską stanął na wysokości zadania :)
Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tych, co byli... Zgodnie z obietnicą melduję, że dziś zostałam Panią Magister na 5 :) Żałuję tylko niezmiernie, że w związku z koniecznością się wyspania nie mogłam zostać i pogadać z Wami oraz z Małżeństwem dłużej...
Cytat:
Zamieszczone przez
hybka
dziś zostałam Panią Magister na 5 :)
Gratulacje!!!
GRATULACJE!!!No to zdałaś "śpiewająco"!