Barnaba strzał w dziesiątkę.
Wersja do druku
Barnaba strzał w dziesiątkę.
Miło mi. To dobrze świadczy o mojej pamięci, która już co raz częściej mnie zawodzi. Nad tym jeziorem jest moja ulubiona plaża. Już nie mogę doczekać się kąpieli w nocy.
Moja lepsza połowa stwierdziła, że działam destrukcyjnie na realizację porządków przedświątecznych i stwierdziła, że mam się ewakuować do lasu. Nie powiem mając w perspektywie zamieszanie porządkowe, zdecydowanie wolałem wypad w plener zwłaszcza, że pogoda była naprawdę wiosenna. Koła błękitnej strzały zawiosły mnie do Zielonki. Spacer po ostępach puszczańskich był naprawdę przyjemny. Kilka fotek jako ilustracja.
Załącznik 23202Załącznik 23204Załącznik 23196Załącznik 23203Załącznik 23197Załącznik 23198Załącznik 23201Załącznik 23200Załącznik 23199
Twoja żona jest Aniołem. Gdyby to moja tak stwierdziła. Albo jeszcze lepiej- Piskal, przeszkadzasz, idź na piwo. Co prawda wyrzuca mnie na spacer, ale z wózkiem.
Cudne fotki i szacun dla żonki ;)
Jutro się widzimy na koncercie "W górach jest ......"
Zbiórka przed wejściem 18.30
Ok, zatem do widoku:grin:
Plany na długi wekend były ogromne. Już na koncercie "W górach jest wszystko co kocham" z Bertrandem zaczeliśmy przemyśliwać wspólną włóczęgę po pyrlandzkiej ziemi. Ambitnie zabrałem się za planowanie i wymyśliłem - jedziemy do PN Ujście Warty. Ale najpierw Bertrand zadzwonił, że Jemu i Renatce zdrowie odmówiło posłuszeństwa. W sobotę moja lepsza połowa też zachorzała. Wielkie plany i została z nich tylko wielka kupa. Ale wekend był na tyle długi, że nie mogłem sobie odmówić przyjemności wypadu chociażby w najbliższą okolicę. Pojechałem do Rogalińskiego Parku Krajobrazowego. Ludzi na lekarstwo, cisza i przyjemność obcowania z przyrodą. Nawet przenikliwe zimno nie było w stanie zepsuć uroków obcowania z wiosną. Spacerując po pyrlandii już oczami wyobraźni widziałem siebie z lepszą połową na bieszczadzkich szlakach (nie wspomnę o KIMB-ie). Lepsza połowa uświadomiła mi, że to tylko (albo jeszcze) dwa tygodnie do wyjazdu. I na koniec kilka fotek
Załącznik 23394Załącznik 23396Załącznik 23388Załącznik 23395Załącznik 23391Załącznik 23393Załącznik 23392Załącznik 23390Załącznik 23389Załącznik 23397
http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/pencil.png