a taki niedźwiadek sobie w lesie mruczał:;)
Wersja do druku
a taki niedźwiadek sobie w lesie mruczał:;)
Pieta z kampinoskami brzozami. Jedna z nielicznych, odnowionych kapliczek w Puszczy.
dziś był dobry dzień na latawce
Załącznik 23494
http://forum.bieszczady.info.pl/images/misc/pencil.png
Cudne podniebne motyle;)
Dziś cisza na forum, więc dla poddierżenia razgawora wrocławskie fontanny
Sobotni wieczór umówiliśmy się z Januszem że mykniemy po muzeach wszak dziś wstęp wolny więc warto :mrgreen: I tak punkt osiemnasta czekaliśmy na Janusza na ryneczku naszego kochanego Krosna. Hm spóźniał się coś Januszek pewno się szykuje :mrgreen: może w garniaku wystąpi ha ha ha .Nie wystąpił :cry: i na dodatek jeszcze nie ogolony ;) wstydź się chłopie .I tak w Muzeum Rzemiosła ogoliłam Januszka co by gładką miał cerę jak jakaś nastolatka zanim dostanie trądziku ;)opierał się ale miałam sposoby i golenie poszło mi gładko.Potem to już tylko przymierzałam kapelusze z lat trzydziestych a cudne były że hej .Ciemną nocą pojechaliśmy do Bóbrki :mrgreen: a tam królował Łukasiewicz a miał chłop głowę nie od parady na tamte czasy ech powiało naftą i ropą .Ot parę fotek z tej szalonej nocy.Po północy dotarliśmy do domku czas na sen wszak jutro niedziela i kolejna wyprawa się szykuje :mrgreen: a jak to wam napiszę.
Olgaa, ja dzisiaj specjalnie się nie goliłem i .....nic.
Niektórzy to mają fajnie.