Fotki jak zwykle pierwsza klasa jak salceson z GS za dawnych lat ;) A do KIMBU już nie daleko i myślę że szklaneczkę złocistego płynu wypijemy :mrgreen: w zacnym gronie .
Wersja do druku
Fotki jak zwykle pierwsza klasa jak salceson z GS za dawnych lat ;) A do KIMBU już nie daleko i myślę że szklaneczkę złocistego płynu wypijemy :mrgreen: w zacnym gronie .
Ano myślę że masz rację;)
Dzisiaj można sobie zaśpiewać "Gdy w ogrodzie botanicznym zakwitną bzy ...". Wyjazd w bieszczady tuż, tuż, więc konie mechaniczne wymagają małego liftingu. W związku z tym jakieś dalsze wypady są niemożliwe. Korzystając z przepięknej pogody razem z lepszą połową poczłapaliśmy do botanika. Szkoda, że nie ma możliwości zamieścić na forum zapachów jakie królują. Bzy i inne wiosenne kwiaty wręcz oszałamiają swoimi feromonami istne cudo. Kolorami podzielę się z koleżeństwem na kilku fotkach. Miłe popołudnie w bajecznej scenerii i to ciepełko, którego jesteśmy tak spragnieni.
Załącznik 23481Załącznik 23480Załącznik 23483Załącznik 23484Załącznik 23485Załącznik 23482Załącznik 23486Załącznik 23487Załącznik 23488Załącznik 23489
Cudne bzy ech jak muszą pachnieć ,a u mnie pogoda deszczowa i zimno :( tylko pozazdrościć .
Tam, w tej Pyrlandii to wszystko im sprzyja - nawet pogodę mają najlepszą.
A śnieżyce to jakby trochę spóźnione.
He, he! Nie czytałem foruma od kilku dni, więc nie wiedziałem, ze tam byliście. Mysmy się wybrali dzisiaj...
Pozdrawiam
Witam, kolejna okazja na spontaniczne spotkanie już w najbliższą sobotę:grin:. Co prawda, nie w plenerze, ale myślę, że warto wybrać się na koncert znanego Wam zapewnie zespołu "Do Góry Dnem". Gdzie? Piwnica Farna "Pod Blaszanym Kurem" - Plac Kolegiacki 14/15 - Poznań. Koncert rozpoczyna się o godz. 20.00. Więcej szczegółów pod adresem: http://www.piwnicafarna.bee.pl/?p=1220
pozdrawiam i ... do widoku:grin: