Odp: AUTO STOP - szukam transportu / mam wolne miejsca w Bieszczady
Dnia 11 listopada (piątek) wybieram się z dziewczyną w Bieszczady - Ustrzyki górne. Wyjeżdżamy ok 6-7 z okolicy Lublina. Przewidywana trasa to przez Przemyśl i zajazd nad Solinę na przerwę itp Powrót w niedzielę w godz popołudniowych. Ilość wolnych miejsc max 5 (ale wtedy ograniczone bagaże) ;]
Tel: 725636344 Adrian
E-Mail: adikson92@wp.pl
dzwonić najlepiej w godzinach wieczorowych ew. pisać smsa.
wraca ktoś z Bieszczadu do Warszawy jutro_ 13 XI 2011?? Stanuję w smolniku, chętnie się przyłączę i wesprę zaskórniakiem na paliwo,
pozdrawiam, Kasia
Wracam do Warszawy w poniedziałek rano mogę zabrać kogoś bezinteresownie. Start z okolic Baligrodu.
jade w Bieszczad( 9/12/2011)-mam wolne miejsca
zainteresowanych zapraszam na maila:
yamat@poczta.onet.pl
Odp: jade w Bieszczad( 9/12/2011)-mam wolne miejsca
Podaj. chociaż miejsce startu
26.12.-wyjazd z Pruszkowa około 21 punkt docelowy Wetlina mogę zabrać 1 lub dwie osoby jeśli z mniejszym bagażem kontakt priv lub mail diabel-1410@o2.pl
Będę jechał na Sylwestra i wracała zaraz po. Prawdopodobny wyjazd trochę wcześniej (środa, czwartek), ale tu brak pewności. Kontakt PW lub GG.
Dwa, w porywach trzy miejsca.
czy ktoś jedzie 27.12 ? Szukamy 2 miejsc do Ustrzyk Górnych lub Wetliny (a najlepiej na Przełęcz Wyżniańską:) ). Możemy wsiąść w Lublinie lub Kraśniku (na trasie Lublin-Rzeszów). Będziemy mieć ze sobą po jednym dużym plecaku.
wybiera się ktoś 28.12 w bieszczady przez kielce?? chętnie się przyłączę
Radosnych Świąt życzę, Kasia ;)