www.dnipyrlandii.com.pl
Wersja do druku
Markowi z okazji jutrzejszego Święta Pyry Wszystkiego Najlepszego! ;)
Dołączam się. I to 57 razy!:lol:
Załącznik 24856 Pyro! W Dniu Święta życzenia z serca!
Za tak miłe życzenie regimentowi pyrlandzko - toruńskiemu wielkie dzięki. A ja dzisiaj cholera uciekłem na ziemię lubuską. Ale podróż sentymentalna bezcenna ... Robert myślę, że z okazji święta pyry piwko wypijemy za tydzień a miło będzie jak inni forumowicze też się dołączą.
Jestem za. Podaj czas i miejsce....
Myślę, że dobrym miejscem jest nasz lokal kontaktowy (Coco Cafe) a wstępnie możemy umówić się na 17.
A jeszcze lepszym Karczma pod Kotwicą, Łazienna 2,Toruń.
Piskalu nie kuś!
Marku, a jaki dzień?
Pozdrawiam
Dzisiaj w pyrlandii od rana piekna pogoda. Razem z lepszą połową postanowiliśmy wybrać się na poszukiwanie śladów jesieni. Widać jak nieśmiało jesień zaczyna pukać do drzwi. Łąki zaczynają zabarwiać się na złoto-rude barwy, korony drzew z dojrzałej zieleni przebarwiają się na rudo, złoto, czerwono i żółto. Nieśmiało zaczynają kolorowe liście spadać z koron drzew. Spacer był nad wyraz przyjemny. Cisza i spokój brak ludzi czysta przyjemność. Maszerując po nadwarciańskich łęgach wspominaliśmy wczorajsze pyrlandzkie spotkanie które zaszczycili swoją obecnością goście z wybrzeża. Spacer przebiegał bardzo miło aż do chwili gdy chaszczując wyszliśmy na lochę z młodymi. Nie wiem czy ona a może my byliśmy bardziej przestraszeni. Jeszcze z tak bliska nie widziałem żyjącego wolno dzika. Mimo tego, że dzik gdzieś zniknąl świadomość jego obecności i chyba zdrowy rozsądek nakazał nam wykonać strategiczny odwrót. Miło było wykorzystać tak piękny dzień na udany spacer po pyrlandii. A na koniec kilka fotek.
Załącznik 25025Załącznik 25024Załącznik 25023Załącznik 25022Załącznik 25021Załącznik 25020Załącznik 25019Załącznik 25018Załącznik 25017Załącznik 25016