No to ja zapraszam Ciebie na piwny KIMB do Jabłonek - masz gwarantowane morze piwa.Cytat:
Zamieszczone przez Stały Bywalec
Termin raczej jesienny.
Pozdrawiam
Wersja do druku
No to ja zapraszam Ciebie na piwny KIMB do Jabłonek - masz gwarantowane morze piwa.Cytat:
Termin raczej jesienny.
Pozdrawiam
A ja - przyjmuję to zaproszenie.
Do tematu powrócimy latem, tu - na forum. Może skrzykniemy jakieś większe towarzystwo.
8) 8) 8) czy bagażnik piwa to mało czy dużo ? znczy się 550 litrów mniej wiecej.... :D
Dlaczego SB napisales podejmiecie a nie: PODEJMIEMY? Czybys juz wiedzial ze nie przyjedziesz? :/Cytat:
Na ostatnim KIMBie byly 43 osoby. W tym roku bedzie wiecej a nawet duzo wiecej osob (bo na to sie zapowiada). Zakladamy minimum 50 osob, obrady 4-dniowe czyli na dzien na lebka wychodzi 2,75 litra zlotego napoju. Sama sobie odpowiedz :) A to przy minimalnych zalozeniach :DCytat:
Zamieszczone przez kobieta_bieszczadzka
Niezwykła to rzecz - taaaaaka komitywa??? z powodu awarii prądu w W-wie??? :wink:
Stały Bywalcze, Michale - nie poznaję, cóż to znowu :?:
zadziwionia pozdrawiam
Aleksandra
to tylko na jeden dzień miało być...:) a poza tym, czy tylko ja przywiozę ? :twisted:
bagażnik nie cysterna.... nie nalejesz po pełnej objętości...... w opakowaniach jednostkowych pewnie mniej wyjdzie... choć z drugiej strony 500 litrów to ponad 500kg - też uwzględnic trzeba...Cytat:
ale przecież:
- z pewnością nie tylko Ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Jakieś fatum na mnie ciąży, zawsze mi coś na wiosnę wypada.Cytat:
Zamieszczone przez Jaro
Padła tu (wstępnie) data 11.06.2005 r. Gdyby się utrzymała, to ... na pewno nie przyjadę. Dokładnie tego dnia bowiem moja córka skończy 18 lat, a przecież nie możemy jej samej zostawić, gdyż nie poznalibyśmy mieszkania po powrocie.
A samego na KIMB to mnie chyba małżonka nie puści, oj nie puści ...
Oj, nie dobrze. Martynka bedzie niezadowolona.Cytat: