Odp: Bieszczadzka muzyka...
Barnaba, a udostepniasz to na soulseeku?
jak tak to pod jakim nickiem sie kryjesz?
ja zapraszam do moich niewielkich zbiorow - mateo_2503, moze znajdziecie cos dla siebie.
jak co to jakies slowko ze trafiliscie z forum i jestescie na buddy list :)
pzdr
ja nadaje niezmiennie na koza35
Naturalnie co mam, to udostępniam
Cytat:
Zamieszczone przez Barnaba
ja nadaje niezmiennie na koza35
niestety nijak nie moge takiego usera znaleźć.
od siebie oprócz tego co było (Mike Oldfield, Vangelis, Orkiestra św. Mikołaja) polecam jeszcze:
- soundtracki do braveheart'a, gladiatora (Hans Zimmer-po prostu świetny!), władcy pierścieni, wiedźmina (Grzegorz Ciechowski)
- z folkowych - wszelkie ukraińskie (Czom ty ne pryjszol, U zelenyi poloniny, Bukovina, itp), Grzegorza z Ciechowa - album ojdadana (majstersztyk! - zmixowane stare ludowe przyśpiewki z bardziej nowoczesnym instrumentalnym brzmieniem).
- poza tym Therion - Oh Fortuna i nie tylko - polączenie metalu z muzyka klasyczną (chór, orkiestra symfoniczna).
jak tylko zza grani wychodzi groźna chmura to bezwiednie nucę refren z Krakowskiego spleenu (manamu), przy połoninach czesanych wiatrem nasunie się coś z KSU, a zawsze i wszedzie - piosenka spod celi - czyli czarny chleb i czarna kawa.
pzdr
No to zaczynają sie jaja z soulseekiem. Jestem użytkownikiem wersji 157 test8. Uzytkownika mateo_2503 dodałem jak tylko się ujawniłeś, i cały czas nie widzę Cię dostępnym..... Jaką wersje slsk masz?
hmm czy dodałeś mnie do listy użytkowników? Czasem zaskoczy jeśli z tejże listy wybierzesz "browse files"
... 156c. nie no, nie wierze ze nie widzi ludzi ktorzy maja inna wersje. tyle muzyki mialoby pozostac w ukryciu? ;)
tez od razu Cię dodalem, ale w ogole nie widzi takiego usera - jakbym jakiegos nieistniejącego dodal...
apdejt:
a jednak. obie wersje dzialaja na różnych serwerach i nie widzi userow różnych wersji. 156 jest wersją oficjalną to i ma wiecej użytkowników. ponoć można zainstalować obie równolegle i działa.
spróbuje.
aktualnie na slsk wysyłam kumplowi ..... wieczorem nocą przesiąde się na 156c. Mi to wszystko jedno, a może warto nawet :)
Witam,
Przyznam ze kilka "widoczków" Irasa z "Bandytą" w tle na stałe utwaliło się w mojej głowicy ..... polecam wszystkim tę muzę.
PeteR
mam 156c, i przynajmniej pobrało mi dane o Tobie Mateo. Zapraszam....
Swoją drogą pierwszy raz spotykam się z softem, który nie jest kompatybilny "w dół". Dziwne
Browar Żywiec
Wolna Grupa Bukowina
Atlantyda
Mechanicy Shanty
Shantymen
oczywiscie turystyczne hity z Yapy :)
rowniez muzyka relaksacyjna
polecam : Plebania - Randalena
A ja mam ogromną prośbe!!! Jeżeli ktoś z Was posiada jakiekolwiek nagranie Panny Beskidzkiej (sł.muz. Piotr Szucki) to BARDZO prosze niech się ze mną podzieli. Uwielbiam tą piosnekę a jej nie mam :( Stawiam piwko :-)