Śledzę ten watek i miałem się nie wypowiadać (to gospodarstwo jest w moim spisie ofert) wiec mogę być posadzony że bronie itp.
Ale czy sądzicie że jest ok. kopać leżącego (bez internetu ), sądzić kogoś nie dając mu prawa do obrony tak naprawdę znamy wersje jednej ze stron. Pani z Chmiela pewnie nawet nie wie że ja juz pół kraju obgaduje.
Jak zwrócimy uwagę jakiemuś dziecku ze rzuciło papierek na ulice to ono poleci do taty i się poskarży że ten pan to na mnie nakrzyczał albo mnie uderzył.
Tak naprawdę nie wiemy czy wersja tu przedstawiona jest prawdziwa a np mogło być tak ze Pani Lula poprosiła tylko żeby Państwo przyjechali rano a zostało to odebrane i opisane inaczej?
Naprawdę odwiedzam wiele obiektów turystycznych w Bieszczadach i już mnie nic nie zdziwi słyszę tyle opowieści.
Myślę i mam nadzieję że wszyscy gestorzy obiektów turystycznych podnoszą swój poziom i się starają, ci co liczą tylko na zysk prędzej czy później odpadną.
Rezerwacje to już tragedia dla rezerwujących – jeszcze nikt się nie przyznał ze zrezygnował bo znalazł coś fajniejszego nie, na topie są ludzkie tragedie wypadek samochodowy, choroby i inne klęski żywiołowe ale prowadzą wypadki samochodowe w drodze w Bieszczady, średnio na jeden obiekt turystyczny w miesiącu przypada ich pięć.
Rozpędziłem się za bardzo nie chcę tu bronić gestorów a chodziło mi tylko o to że nie znamy wersji pani z Chmiela.
Nie wspomnę już że internet może nie do końca anonimowy ale też daję możliwości niszczenia konkurencji, wyobraźcie sobie taką sytuację, mam pensjonat jakiś tam sąsiad też ma ale go nie lubię, zresztą on jest zacofany nawet komputera nie ma a co dopiero internet. Ja jednak jestem mądry to co jadę gdzieś do kawiarenki internetowej czy innego komputera i jadę na niego ile wejdzie ;). – z czymś takim też już się spotkałem : ( . (to tylko taki przykład nie sugeruje że to się odnosi do tego wątku)
Więc nie jestem za rankingami i osądami w necie bo dla jednego schronisko to, to o czym marzył i w pensjonacie będzie się źle czół i odwrotnie.
Uśmiechnijcie się jeszcze parę dni i Bieszczady będą kolorowe ;), a benzyna to też w Bieszczadach najdroższa ;) PBUA ok. ;)
branoc