no wstydzę, się wstydzę :oops: - nie widać?Cytat:
Zamieszczone przez natasha
to ja chyba w związku z tym atakiem natychmiast odwołam Jabola z okolic Soliny i bedzie koniec relacji
Wersja do druku
no wstydzę, się wstydzę :oops: - nie widać?Cytat:
to ja chyba w związku z tym atakiem natychmiast odwołam Jabola z okolic Soliny i bedzie koniec relacji
Tylko kogo Kolego znajdziesz na jego miejsce? Kto tą robotę lepiej odwali niż on. Może jednak lepiej niech mówią, to co mówią. :lol: Mi tam wystarczy, że się wstydzisz :DCytat:
Zamieszczone przez barszczu
pozdrawiam
hmm - tylko czego ja się wstydzę? że mu dałem tę robotę> hmm niech pomyślę...Cytat:
Zamieszczone przez bertrand236
hmm, a może, że Jabol nie dostał sortu mundurowego? hmm...
haha
POzdrawiam serdecznie
PS. Byłem wczoraj po raz pierwszy od lat kilku (chyba od 2000 r.) w chatce w H.
Ludziska nie bazgrolić mi tu po relacji :wink: Myślała ja, że skoro 8 stron już spisanych to że Jabol dodał coś nowego.... a to tylko Wasze rozważania :wink: :twisted: Cicho mi tu być i czekać aż autor cuś napisze :twisted: :twisted:
A ja myślałam,że od tego jest forum,żeby trochę "podyskutować"...no ale skoro nie można,to już się wiecej nie wcinam :oops:Cytat:
Zamieszczone przez Anyczka20
Swoją drogą Jabolek kiedyś napisał
...więc tym tropem podążając..itd.Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
Barszczu,"Słoneczko",ja Cię wcale nie atakuję :) Na dobrą sprawę nie mam nawet ćwierci powodu :)W końcu to nie mi zalazłeś za skórę :mrgreen:
Pozdrawiam
Natasza, Słoneczko - a wiesz moze komu zalazłem?Cytat:
No i masz.Miałam się nie odzywać,ale skoro forumowskie Słoneczko pyta...
Odpowiedź sama cśnie się pod palce,ale by nie być gołosłowną,zanurkowałam w archiwalne posty i oto co znalazłam:
cóż...nie wiem jak innym,ale mnie się wydaje,że to Ty sam przyznałeś się na Forum do sadystycznych zachowań względem Jabola :twisted: ja prowokuję tylko Twój rachunek sumienia :)Cytat:
zastygam w pozycji "czuwaj " i czekam cierpliwie z ręką na "myszce " :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Jabol
no tak ale jak chciałbym go odwołać to sami byście zaprotestowali :lol:Cytat:
chyba sam ruszę tyłek i pojadę w Bieszczad soliński popracować
no ba! :DCytat: