Odp: Bieszczadzkie spotkania
Mavo Mavo zapraszam więc do Jima 01.10 jeśli tylko będziesz w Krakowie :) Potem rewanż jest u Ciebie :} Możemy sobie zrobić taki wieczorek Bieszczadzki u mnie -żeby się nikt nie nastawiał na niewiadomo co ostrzegam że pokój mam malutki ale fajny, na taką posiadówę w sam raz ;P Jeżeli będzie dobra pogoda to rano popatrzymy sobie na Tatry Słowackie i Beskidy Zachodnie z okna (Beskid Wyspowy, Gorce, Makowski, Żywiecki, Mały) -przenocować mogę tak 2 osoby + ja, będzie ciasno ale wesoło :) Jeśli ktoś jeszcze z Krakowa (Browary) będzie chętny na spotkanie to tym lepiej, możemy przenieść się na rynek np. Stary Port. Ale co Ty Bazyl w ogóle na to?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
... Ale co Ty Bazyl w ogóle na to?
No bardzo mi się to wszystko podoba i jestem oczywiście za :) Pewnie w BN się spotkamy to sobie porozmawiamy o tym pokoiku, bo tu zazdrość kolegów zżera :) Popołudnia w poniedziałek i wtorek będę miał wolne więc może uda się ustalić jakiś termin na spotkanie w większym gronie.
ogłaszam więc spotkanie w krakowie w poniedziałek 01.10.2012 o godz. 18.00 - jest ktoś chętny?
Cytat:
Zamieszczone przez
Jimi
ogłaszam więc spotkanie w krakowie w poniedziałek 01.10.2012 o godz. 18.00 - jest ktoś chętny?
Jest! pzdr + P....
To bardzo się cieszę:) Skoro jest więcej osób niż jedna czy dwie to tym lepiej -może Stary Port (ul. Straszewskiego 27), godz. 18, poniedziałek. Dzwoniłam właśnie zarezerwować stolik ale raz że trzeba osobiście (nie będę miała takiej możliwości) a dwa że każą płacić za to od osoby ale kasa jest do przepicia jakoś tak -mam nadzieję że o tej godzinie nie będzie tłumów a jak nie to coś innego się wymyśli. Fajnie, znam was obu tylko z widzenia z kimbu. Jakby ktoś nie mógł nas znaleźć to mój tel. 694 913 923. pozdrawiam, Ania.
spotkanie aktualne- kilka osób potwierdziło obecność, więc do jutra:)
Mamy więc dwa konkurencyjne spotkania jednego wieczoru - w Krakowie i w Rzeszowie. Bawcie się dobrze! My co prawda nęcącego pokoiku nie mamy, ale też się coś wymyśli. A co! ;)