Odp: Roztoki Górne - Snina
Na ten rok zaplanowałem sobie coś podobnego, miałem to przed lipcem zacząć planować, więc teraz będę Ci Andrzeju cały czas kibicował. A tak informacyjnie to kiedy zamierzasz odbyć wycieczkę i na jak długo ją zaplanowałeś?
Dla pomocy mapa http://mapy.hiking.sk/
Na razie jest to jeżdżenie i chodzenie palcem po mapie. Wojtek chce w maju sprawdzić zjazd z Roztok na Słowację i tak się po prostu rozpędziłem dalej.
Poszedłem za tropem i znalazłem na innym forum taki post:
Góry Słowacji - nasze wędrówki
Mam chęć tam pójść. Pytanie czy uda mi się to zrealizować w maju.
Ja myślałem o objechaniu a wędrówkę w lipcu planuję z Roztok Górnych do Runiny a powrót szlakiem granicznym.
to jeszcze doprecyzujcie - mowa o możliwym pokonaniu tej trasy przez Ruskie samochodem osobowym, czy SUV`em ?
Cytat:
Zamieszczone przez
wtak
to jeszcze doprecyzujcie - mowa o możliwym pokonaniu tej trasy przez Ruskie samochodem osobowym, czy SUV`em ?
Oczywiście mam na myśli samochód terenowy.
Cytat:
Zamieszczone przez
payonk
aby rzucić trochę światła na sprawę - moja firma w której pracuję - Starostwo Powiatowe w Lesku położyło nowy dywanik asfaltowy do granicy ponieważ wraz ze Słowakami uczestniczyliśmy w projekcie unijnym. nasza strona wykonała robotę a słowacka zawaliła.
Payonk, czy mógłbyś rzucić trochę więcej światła na temat tego projektu unijnego. Czy celem tego projektu jest udostępnienie tej trasy dla samochodów osobowych? Czy ta trasa ma być asfaltową ścieżką rowerową?