Byłam w UG 5 i 6 stycznia i pod Hotelem zaparkowane były tylko trzy auta:). A Kremenaros, z którego usług chciałam skorzystać po raz pierwszy (ze szczerej i gorącej ciekawości) był zamknięty na głucho - myślałam, że to obiekt całoroczny.
Wersja do druku
Byłam w UG 5 i 6 stycznia i pod Hotelem zaparkowane były tylko trzy auta:). A Kremenaros, z którego usług chciałam skorzystać po raz pierwszy (ze szczerej i gorącej ciekawości) był zamknięty na głucho - myślałam, że to obiekt całoroczny.
Obiekty PTTK są godne pożałowania,Pan prezes dostaje dotacje unijne za które raczej nic nie robi:!::!::!:Panuje tam bród i smród.Po co dopilnować pracowników jak można sie bujać wypasioną furą na spotkania:twisted:
Ps.po przeczytaniu tego postu szanowny Pan moderator oczywiście da mi naganę za naruszenie regulaminu;).Ale to forum jest wielką ściemą,bo ludzie którzy napiszą prawde są odrazu za to karani,więc po co takie forum:?:
Nooooo... super odpowiedź! Ogólnie, bez konkretów i zdrowo przysolone! Może zamiast ogólnie to lepiej napisać konkrety:
- jakie dotacje unijne dostaje prezes PTTK i na co je wykorzystał lub nie?
- gdzie panuje bród i smród?
- jaką wypasioną furę służbową ma prezes?
Masz te wiadomości? Jak masz to napisz, wtedy jest o czym dyskutować.
1. Czyją prawdę?... Objawiła nam się Rihanna, męczenniczka głosząca prawdę i od razu biedactwo karają, tak zupełnie bez powodu.
2. Jeżeli pofatygujesz się do przeczytania regulaminu ze zrozumieniem to zauważysz że poszczególne działy i wątki, oprócz OT są tematyczne. Łopatologicznie: w wątku o danym obiekcie noclegowym piszemy o tym obiekcie a nie uprawiamy pogaduchy - takie posty są kasowane. Zwracam również uwagę że prawo do wyrażania opinii nabędziesz po napisaniu 50 postów na forum - vide regulamin.
3. Jeżeli to forum jest wielką ściemą i Ci nie odpowiada to nie wchodź tu - ja tak robię, jak mnie wkurza jakieś forum to go nie czytam - polecam, zamiast rozstawiania wszystkich po kątach na przywitanie. Wlazłaś między wrony.... Twój wybór. Ponadto bardzo nieładnie jest obrażać na dzień dobry forumowiczów, że zacytuję:
"Uważam, że to forum jest dla lizodupów"
Skoro więc nas za takich uważasz a sama się do nich nie zaliczasz, to co tu jeszcze robisz?
ps - nie oczekuje odpowiedzi, post jest nazwijmy to techniczny, wszelkie uwagi do sposobu moderowania forum oraz jego treści zgłaszaj w dziale "Techniczne" zakładając nowy wątek. Ponadto "Visitor Messages" nie służy do korespondencji. Na tematy związane z forum odpowiadam (i jak sądzę pozostali moderatorzy również) publicznie w dziale j/w.
Witam Was wszystkich!
Mam do was pytanie zwiazane z domkami campingowymi w pttk. W tym roku chce wynajac domek 8 - osobowy, niestety nigdy tam nie byłam i nie wiem jakie panuja tam warunki. Jakby ktos wiedział to bardzo prosze o informacje jaki jest układ pokoi w takim domku i jak wyglada w srodku.
pozdrawiam