Odp: Może ktoś wybiera się w Bieszczady w najbliższym czasie...?
Cytat:
Zamieszczone przez
człowiek z lasu
Kryś to jest ta psina pod Rawkami, dobrze mówię?
Tak tylko raczej psia gwiazda. Wspaniale pozuje do zdjęć o ile oczywiście ma na to ochotę.
W Ustrzykach baza noclegowa jest raczej uboga. To teren BPN-u i nie wolno nic budować. Szukaj w Wetlinie. Taniej i większy wybór. Na necie znajdziesz mnóstwo kwater.
1 załącznik(ów)
Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie wyjeżdżam we wtorek. Jeśłi spotkacie kogoś kto nie sie taki aparat to na 99% będę ja;)
hehe mam identyczny statyw :)
Dziękuje za wskazówki.
Jadę jutro lub w środę. Nic nie rezerwowałem, ale mam nadzieję, że coś znajdę. Jak mówiłem mam własny transport więc jakoś sobie poradzę.
Do zobaczenia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Maciej.K
Witam
Zaplanowałem swój pierwszy w życiu wyjazd do Ustrzujk Górnych na najbliższą środę. Nie mogę się już doczekać ale mam pewien problem - nie mam zarezerwowanej żadnej kwatery. Zadzwoniłem dziś w dwa miejsca i okazało się, że już mają zarezerwowane pokoje.
Boję się, że jak pojadę w ciemno to nic nie znajdę. Dodatkowym problemem może być to, że jadę sam. Mam na szczęście samochód. Bardzo proszę osoby znające tamte strony o jakieś rady ( inne okoliczne miejscowości w których nie będzie problemów ze znalezieniem pokoju jak w Ustrzykach nic nie znajdę).
P.S
Hotele są dla mnie za drogie.
Są wolne miejsca w domkach PTTK w UG,oraz w Pawilonie...w cenie 35 zł/h
Domki i pawilon są własnością Hotelu Górskiego,tak więc rezerwacja telefoniczna z tym hotelem.
Kurcze,całkiem możliwe że jednak pt bede miał wolny,więc na 1 dzień czartgrania bym zdążył.
Ponieważ mam nocleg w pawilonie w UG,a czartgranie zaczyna się 0 19-tej w Bacówce pod Małą Rawką...to jak wrócić w nocy do UG?
Może ktoś mi poradzić?
Impreza w Bacówce zapewne będzie trwała do godzin porannych, więc jeśli zostaniesz do końca do po krótkim śnie wrócisz rano i to przez Rawki lub Połoninę Caryńską :)
No to mam do odsprzedania 1 pokój z dwoma łóżkami w pawilonie w UG z pt/sob:(