Odp: Do Joorga i nie tylko. II tura wyborów miejsca VI KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Duchu, jak Ci się podoba mój pomysł, aby 21 maja przenieść się do Roztok?
Andrzeju pomysł jes dobry. Ale pwinni się wypowiedzić starsi forumowicze. Ja jestem na tym forum od niedawna. A po zatym co roku robię kilka tras po Bieszczadach samotnie. To jest mój sposób na odpoczynek od pracy. A pracuję w molochu zatrudniającym kilka tysięcy ludzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Duchu, jak Ci się podoba mój pomysł, aby 21 maja przenieść się do Roztok?
Andrzeju pomysł mi sie podoba, ale w poniedziełek Olgaa musi być niestety w pracy tak że przyjedziemy tylko w sobote popołudniu i w niedziele wieczorem musimy wracać. Pozdrawiam Duch_
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
ps. o ale ilu nowo :wink: zalogowanych uczestników przybyło na forum w ostatnich "minutach" tego głosowania.
Właśnie...konieczne jest opracowanie nowych i precyzyjnych reguł głosowania. A pierwszą powinna być jawność:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Browar
Ach, gdyby tak Łopienka,Negrylów,Tworylne...itp.
Popieram choć nie dajesz szansy wielu ludziom;P
Pozdrawiam
Derty
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Właśnie...konieczne jest opracowanie nowych i precyzyjnych reguł głosowania. A pierwszą powinna być jawność:)
Propozycję popieram.
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
ps. o ale ilu nowo :wink: zalogowanych uczestników przybyło na forum w ostatnich "minutach" tego głosowania.
Już Ci odpowiadam.
Rozpocząłem ten wątek tematyczny dn. 31.01.br. o godz. 9:16 i wówczas wszystkich użytkowników forum (piszę tak, choć jest to niegramatyczne) było 2464 osoby.
Przed chwilą, gdy wszedłem na forum, analogiczna liczba wynosi już 2478.
Czyli przybyło 14 nowych osób.
Ale czy one coś napisały na forum ? Czy są jakieś nowe posty od tych 14 osób, które formalnie dołączyły do naszego grona od dn. 31 stycznia ?
Reasumując - wnoszę o powtórzenie głosowania, tym razem w trybie jawnym.
Jako powód podaję ww. manipulację. 14 osób to przecież, zważywszy liczbę głosujących, to dość dużo. Z dużo bardziej błahego powodu warszawiacy będą wybierać nowego prezydenta miasta.:cry:
I jeszcze proponuję, aby nie miała prawa głosu taka osoba, która stanie się użytkownikiem Naszego Forum już po rozpoczęciu głosowania.
Czasu do VI KIMB mamy jeszcze dość dużo.
Tak to możemy spekulować i głosować bez końca.
Cytat:
Zamieszczone przez
mAAtylda
Tak to możemy spekulować i głosować bez końca.
Zgadzam się z Mati. Niestety na tym forum nie ma możliwości sprawdzenia ilu użytkowników się rejestruje w podobnych przedziałach czasowych. Być może takie możliwości ma Darek, ale szkoda mu głowę zawracać w takich duperelach.
Część z Was zachowuje się jak przedszkolak, który nie dostał cukierka i próbuje na siłę wydrzeć coś dla siebie. Przez takie kłotnie mam coraz mniejszą ochotę przyjechać na KIMB (jeszcze z dużych liter). Przez takie zachowanie na pewno nie przyjadą na KIMB żadne nowe osoby, a i samemu forum to nie pomaga bo jeśli ktoś tu nowy zaglądnie, to widząc takie przepychanki więcej się nie pojawi (bo po co skoro to samo ma na onecie). I dotyczy to nie tylko tego wątku. Opanujcie się bo to nikomu nie służy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaro
Zgadzam się z Mati. Przez takie kłotnie mam coraz mniejszą ochotę przyjechać na KIMB (jeszcze z dużych liter). .
O!!!!!!!!!!! dokadnie mam tak samo .
Propozycja Dertego odnośnie jednego miejsca w tym momencie wydaje mi sie najrozsądniejsza .
Chyba nie ma sensu teraz robić śledztwa. O pewnych rzeczach trzeba było pomyśleć przedtem. Teraz trzeba się cieszyć, ze już niedługo się spotkamy i będziemy mogli ustalić w jaki sposób wybrać miejsce na KIMB 2008.
Obecnie przydałby się koordynator, który zadbałby o to, aby KIMB był trochę bardziej zorganizowany niż to było dotychczas. Stały Bywalcu, co Ty na to?
Przypominam wypowiedź Irka z zeszłego roku.
Cytat:
Zamieszczone przez
irek
Ja proponuje Ustrzyki Gorne "Zajaz pod Caryńską", odbyly sie tam juz dwie edycje CzartGrania, spory zlot forumowiczów w czasie Bieszczadzkich Aniołów (17 namiotów) i smialo mozna powiedziec ze obiekt wysmienity na takie spotknie. Orkanizacja na 6ke mozna baranka upiec duza sala w razie zlej pogody duza baza noclegowa i wypadowa.
Czy baran jest dalej aktualny?