Z tego co wiem to i Browarze tam byłeś i to nie tak dawno bo na jesieni.
Wersja do druku
Z tego co wiem to i Browarze tam byłeś i to nie tak dawno bo na jesieni.
Może jakoś uzasadnisz ten zakaz! Dlaczego akurat ja mam się nie odzywać, dlaczego akurat Ty chcesz decydować co ja mam pisać a czego nie. Ja rozumiem Twoją niechęć do mnie chociaż jej nie podzielam. Rozumiem również że ktoś lubi sobie zapalić,wypić,ale po co zaraz potem na forum? Znam taki pub w Krakowie gdzie wszyscy chodzą najarani i nikt niczemu się nie dziwi! Powtarzam,sam decyduje o tym co mówię i piszę i nikomu tego prawa nie przyznaje choćby nie wiem jak się nadymał!
Cytat:
Cytat:
Napisał Browar
Hmmm,a co paliłeś?? Ja też chcę!!!
Cytat:
Trzeba zioło nasycić eterem, lekko sfermentować. Efekt jak wyżej!
Kurde Browar, Pastor:) PAX! Tak sie składa że miałem okazję poznać was osobno i wydaje mi sie że przyczyna nieporozumień jest nadinterpretacja poszczególnych zdań z waszych postów. Bo w poza cyberprzestrzenią rozumielibyście sie doskonale... Trzeba sie spotkać i pogadać bez neta diabelskiego a przy jakiejś diabelskiej tinkturze.
Ale przecież się nie kłócę ani nikomu nic nie nakazuję.Piszę tylko że jak jest zgadywanka,no to albo ktoś odpowiada,albo milczy(nawet jak wie ale z jakichś powodów nie chce powiedzieć np. żeby innym nie psuć zabawy).
->Pastor
Nic przecież nie mam do Ciebie,ani żadnej niechęci.A odrębne od Twojego zdanie czasem miewam i tyle.A ten "kategoryczny zakaz" może faktycznie powinienem okrasić emotką ;-)
Masz rację Browar! Jak jest zagadka to albo ktoś odpowiada albo milczy. Taka jest zasada. Ale to takie ludzkie - pochwalić się, że się wie! Zresztą to że wiedziałem, to raczej przypadek,po prostu lubię to miejsce, często się tam zatrzymuję,równie często oglądam korzystając z różnych programów. Poza tym żaden ze mnie bieszczadnik. Nie wychylałem się z odpowiedzią uważając że powinien odpowiedzieć kto inny! Jeżeli moja reakcja, wynikająca być może z nadinterpretacji Cię uraziła - przepraszam! Pozdrawiam! + P.....
Pastor i Browar!!
Wyście chłopy przekroczyli podwójną ciągłą chyba:P Zaproś Browarze Pastora do tajnej bacówki w Gorcach i zaraz się wszystko rozjaśni:D
Pozdrawiam,
Derty