-
Odp: Kto był na BA!!!!
no wiesz Krzysztof... dla mnie to ciut normalne, że gospodarze występują. A z tymi samymi to przesadziłeś: Antonina Krzysztoń, R. Kasprzycki, T. Lewandowski, T. Wachnowski, M. Wojciechowska, WGB, SCoB + Bez Jacka, Do Góry Dnem, Jarema Klich i Krzysiek Pełech (rzeźbiarze gitary klasycznej), T. Woźniak, Czerwony Tulipan, A. Muracki, Małżeństwo z Rozsądku, Mikroklimat - to tylko część wymienionych przeze mnie od 2002r. stwierdzenie "ta sama gwiazda" tutaj jest zupełnie nie na miejscu.
-
Myszkowski to nie BA w całości. Wkurza mnie też to robienie bogów
Nic mi te nazwy nie mówią no może kilka
poddaję się:mrgreen:
-
Krzysztof tu się mylisz, właśnie, że Bieszczadzkie Anioły wymyślił Krzysiek, więc to tak jakby jego festiwal co byś nie mówił. On wymyślił i to jego wizje. Tak jak pisałam można polemizować z nimi, ale kto jak kto-on ma do tego prawo.
-
ależ ja nie ujmuję nic z zasług. Tylko chcę powiedzieć ,że w pewnych kręgach ,że tak powiem humanistycznych traktuje się go jak bożka. Nawet ludzie ludziom podkładają swinie żeby być w widoku reflektorów które padaja na najwyższego. A to jest normalny facet.
Poczytajcie "Cesarza" przyczym nie ma w tym winy K.M. a może nawet nie wie nic o tym.
-
bardzo normalny, dlatego nawet jeśli sobie wypił przed to dlatego, że właśnie jest normalny ot i tyle.
-
-
Dodam tylko od siebie,że BA to nie tylko koncert plenerowy.To także imprezy towarzyszące o czym jakoś nikt nie wspomniał do tej pory.
-
-
no jak nie wspomniał? Przecież wymieniłam cały stos wykonawców - dla mnie BA to 4 dni koncertów - nie jeden gdzie jest SDM:] Mówiąc o koncertach...
A oczywiście poezja, rzeźba, malarswo jak najbardziej też!
-