Odp: Nagrody Forumowe "Powsimordy 2008” - głosowanie!
Ja od siebie dla wybranego satyryka przeznaczam nagrodę w postaci pół litra wódki która się sezonuje zakopana na Przełęczy Żebrak od października ubiegłego roku. Nagrodę trzeba odkopać zwycięscy wyślę mmsa ze ze zdjęciem i podaniem lokalizacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
OK - dzięki, cieszę się ze głos dotarł.
Ale tak ogólnie przydałby się chyba jakiś system potwierdzeń.
B.
Jak wejdziesz w swoje prywatne wiadomości to tam wyświetli się ilość nieodebranych wiadomości.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jaro
Jak wejdziesz w swoje prywatne wiadomości to tam wyświetli się ilość nieodebranych wiadomości.
Nie rozumiem:-(. Wszedłem. Wszystkie mam odebrane, a potwierdzenie u mnie też niet...
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Nie rozumiem:-(. Wszedłem. Wszystkie mam odebrane, a potwierdzenie u mnie też niet...
Niebieska kopertka przy wysłanej wiadomości oznacza, że odbiorca dostał list i go przeczytał. Czyli samo pojawienie się tej ikonki stanowi potwierdzenie doręczenia i przeczytania.
Za to różowa kopertka oznacza, że wiadomość dotarła do adresata, ale nie została jeszcze przeczytana. Wielki Brat jest wszędzie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Niebieska kopertka przy wysłanej wiadomości oznacza, że odbiorca dostał list i go przeczytał. Czyli samo pojawienie się tej ikonki stanowi potwierdzenie doręczenia i przeczytania.
Za to różowa kopertka oznacza, że wiadomość dotarła do adresata, ale nie została jeszcze przeczytana. Wielki Brat jest wszędzie ;)
No popatrz, tego nie wiedziałam - stale sie czegoś uczę.
Ja też. Mój nieodżałowany Dziadek mówił: człowiek uczy się całe życie i głupim umiera.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
..... która się sezonuje zakopana na Przełęczy Żebrak od października ubiegłego roku. Nagrodę trzeba odkopać zwycięscy wyślę mmsa ze ze zdjęciem i podaniem lokalizacji.
Wojtek , a jak ktoś wcześniej znajdzie i odkopie "bez mmsa".??:smile:
Odpowiem Joorgowi flaszeczka nie ma nic wspólnego z zakopanym geocachem. Oczywiście można ją znaleźć z wykrywaczem metalu ze względu na nakrętkę, ale przy okazji trzeba by wykopać stertę amunicji i różnych odłamków co co robi przedsięwzięcie nie opłacalne.
Jeżeli ktoś się wczuje w moją rolę zakopującego to istnieje możliwość ustalenia lokalizacji którą można przekazać telefonicznie dodam, że w tym miejscu jest najlepszy zasięg ery. Jak komuś udałoby się odnaleźć to ufunduje osobiście na KIMbie następną.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek1121
... nie ma nic wspólnego z zakopanym geocachem. Oczywiście można ją znaleźć z wykrywaczem metalu ..... ale przy okazji trzeba by wykopać stertę amunicji i różnych odłamków co co robi przedsięwzięcie nie opłacalne.
To zmienia postać rzeczy, a ja myślałem ,że geocache , a Ty nie tylko to ;)Wojtek zakopałeś, podziwiam.
ps. ale ostatnio tam na przełęczy miś pijany chodził , czy on czasem tego nie odkopał.