Odp: KIMB nr VII - relacji nie będzie, co najwyżej jakieś reminiscencje!
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
A czy moglibyście może przedstawić tych szlachetnych mężów i piękne damy ?
Fajnie byłoby zobaczyć z kim się dyskutuje :-)
B.
Jak dobrze przejrzysz ten watek, to znajdziesz poszukiwane informacje...8)
Prrroootestuję, może nie jestem zbyt długi, ale krótki też nie. Te 180 cm przekroczyłem mając 16 lat. Od tamtego czasu trochę urosłem i choć z wiekiem (te przyciąganie) centymetr ubyło, to jednak nadal jestem w połowie drogi do 190:lol:
Długi
od Pastora dłuższy jesteś- i w ogóle na KIMBie chyba najwyższy...
@ Stały Bywalcze znalazłam Ci koteczkę godną Bieszczadnika. Na razie karmi ją mamuśka, przepiękna biało-bura kocica . Mieszkają w Tarnawie w stadninie. Mamuśka nie dość, że piękna to także "po kociu" inteligentna i wyjatkowo pieszczotliwa. Wie po co Bóg stworzył ludzi. Oczywiście po to aby służyli kotom. W sumie ludzie to dajace się najłatwiej tresować istoty pod słońcem. Zostałam już zmanipulowana i poszukuję domu jeszcze dla 3 kociąt.
A na poważnie w stadninie znajduje się kilka kotów. Część z nich rozmnożyła się i jest problem. Jak nie znajdą się dobrzy ludzie, które młode przygarną to większość kotów stanie się łupem drapieżników. Chciałam też dodać, ze zdechną z głodu ale powstrzymałam się.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Wie po co Bóg stworzył ludzi. Oczywiście po to aby służyli kotom. Chciałam też dodać, ze zdechną z głodu ale powstrzymałam się.
Znów prowokujesz...
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
A na poważnie w stadninie znajduje się kilka kotów
hehehe:lol: Stadnina kotów - będą tłumy walić żeby ujrzeć to cudo;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
hehehe:lol: Stadnina kotów - będą tłumy walić żeby ujrzeć to cudo;)
Toć, to Witia już na kocie (z Centralnej Polski) wierzchem jechał. („Sami swoi”) :lol:
Ja tam nie lubię kotów! (za długo się gotują)
Pastor!!!Wiesz ze ja jestem miłośniczką kotów i zagorzale bronię najpiękniejszych zwierząt na świcie!Oj nieładnie...........
Matti!!! Wybacz, ale chyba się nie zrozumieliśmy. Ja też jestem zagorzałym wielbicielem kotów, nie lubię tylko ich zjadać bo słyszałem plotkę (i to w Bieszczadach),że przeważnie są niedogotowane! Pozdrawiam!