Odp: Obowiązek zgłaszania wyjazdu w Bieszczady
"Jeżeli pogoda się poprawi..."
Ja byłem w ten poniedziałek na Bukowym Berdzie(UG-Szeroki-Bukowe-Tarnawa).Totalny odlot,zdjęć brak(nie dało się wyciagnąć aparatu),cały dzień ulewa(deszcz,chwilami deszcz ze śniegiem)jakiej jeszcze w górach nie przeżyłem.Do tego potężny wiatr i ok.2 st.C. Nowe doświadczenie bieszczadzkie-było pięknie.
18 - 25 X 2008. 2 dni Pod Honem 3 Pod Rawkami reszta to się okaże ale najprawdobodobnie Muczne. to juz 8 wyjazd w tym roku:)
No to mam nadzieję, że pod Rawkami wypijemy razem herbatkę.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
No to mam nadzieję, że pod Rawkami wypijemy razem herbatkę.
i zjemy naleśniki:) dwa tygodnie temu aż 2 porcje udało mi się zmiescic:) a małe to raczej one nie bywają:)
Cytat:
Zamieszczone przez
DUCHPRZESZŁOŚCI
(...)
będę mógł wyjechać dopiero 28 września.
Jeszcze jutro muszę zaliczyć spęd rodzinny i w poniedziałek będę w Bieszczadach. Jeśli gdzieś w krzaczorach bądź na połoninach zobaczycie łysego, brodatego faceta z rozbudowanym mięśniem piwnym, leniwie podziwiającego panoramę, to mogę być ja. Tak więc zapraszam na browara, bądź też w wypadku zimnicy, na gorzałeczkę.
Hm musimy mieć znaki rozpoznawcze.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Hm musimy mieć znaki rozpoznawcze.
Była już na ten tamat dyskusja, ale nic z tego nie wyszło:
Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
Lucyna, czy masz konkretną propozycję?
Na razie widzę tylko problem. Operujemy półśrodkami :)
Nie udały nam się te koszulki. Nie funkcjonuje lokal konatktowy (specjalnie trzy razy zmieniłam program aby być w Cisnej-grupy były w Siekierze słuchali koncertu Agnieszki Słowik Kwiatkowskiej i Grażyny, a ja jak ostania idiotka biegłam do Zacisza). Na razie najlepszym rozwiązaniem są rozmowy telefoniczne i gg (mój nr to 1136183). W ten sposób kontaktują się dobrze znajacy się Bieszczadnicy).
1 załącznik(ów)
Pamietacie go? kilka lat temu byla propozyjca by widniał na koszulkach jako znak rozpoznawczy:)
Witam
Jutro rano jadę do Wetliny :)