Odp: Terka-Tworylne-Krywe-Zatwarnica
Janusz ! ile czasu to wam zajęło ? ...żubrów na Tworylnym nie spotkaliście ?
Cytat:
Zamieszczone przez
tomas pablo
Janusz ! ile czasu to wam zajęło ? ...żubrów na Tworylnym nie spotkaliście ?
Zrobiliśmy pętelkę ... wychodząc ze "starego placu" przed mostem ,w prawo drogą na Zatwarnicę ,następnie za wypałem skręt w lewo i wzdłuż Tworylczyka na Tworylne.
Powrót brzegiem Sanu na "stary plac".W sumie z połażeniem po Tworylnym zeszło nam z 5 godzin.
Masz rację , poszliśmy tam za żubrami ;), ale żubry gardzą paśnikami przy tak małej ilości śniegu, mają trawkę ;)
Wilki przeciwnie, przy balach siana znależliśmy trzy zagryzione kopytne, na których żerował lisek i kruki.
Dzieki! te zdjęcia Twoje Jo0rqu to spokojne wędrowanie pokazują, teraz od od 2 dni sypie i nie wiem czy te 5 godzin nam wystarczy
Cytat:
Zamieszczone przez
anka-szklanka
Dzieki! te zdjęcia Twoje Jo0rqu to spokojne wędrowanie pokazują, teraz od od 2 dni sypie i nie wiem czy te 5 godzin nam wystarczy
Co Ty.. do czasu kiedy śnieg jest sypki nie ma różnicy... czy jest go centymetr, czy 20 , gorzej jak się zrobi skorupa, albo jest go metr ;)
Góralka jesteś i nie wiesz ...
ano, masz racje ztym śniegiem. A ze mnie góralka jak z koziej..trąba, tylko tu si e zasiedziałam już 25 roków hej!
Cytat:
Zamieszczone przez
anka-szklanka
Czy może ktoś, np.Stasiuvino przechodził tę trasę zatwarnica-krywe tworylne- terka ZIMĄ ? to b.bym prosiła o UWAGI, ZGÓRY DZIEKUJĘ
Niestety nie, ale myśl taka chodzi mi po głowie i sądzę, że ją zrealizuję...
;) widać, nie Tobie jednemu...chodzi...
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
(...) żubry gardzą paśnikami przy tak małej ilości śniegu, mają trawkę ;)
Wilki przeciwnie, przy balach siana znależliśmy trzy zagryzione kopytne, na których żerował lisek i kruki.
Januszu, sprostosowanie w imieniu człowieka, który wie co jest na rzeczy...
Kopytne były zastrzelone, a nie zagryzione, a służyły za wabia...
maciejka..intrygujesz mnie coraz bardziej
Bob
Cytat:
Zamieszczone przez
maciejka
...Kopytne były zastrzelone, a nie zagryzione, a służyły za wabia...
Dzięki Maciejko za inf. ---to w takim razie służyły za wabia na wilki,a może niedżwiedzia , czy tak?
Pozdrawiam
ps. to radzę lepiej tam nie chodzić ,co by też nie stać się wabiem.