Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe www.krywe.webpark.pl
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
II. Muczne www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
III. Sękowiec www.sekowiec.net
1) piskal
IV. Ustrzyki Górne www.carynska.pl
1) andrzej627
2) zbyszekj
3) Wojtek1121
4) Hero
5) Recon1
V. Wołosate http://www.podtarnica.bieszczady.net.pl/
1) Polej
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
1) piskal
1) andrzej627
2) zbyszekj
3) Wojtek1121
4) Hero
5) Recon1
1) Polej
PS
Izo, od razu Twój głos uwzględniłem. Ale jeśli mnie pamięć nie myli, to osobiście zgłosiłaś inną lokalizację. Cóż, kobieta zmienną jest.
Szanowny SB oczywistą rzeczą jest że kobieta zmienną jest . Po przeanalizowaniu propozycji Matyldy doszłam do wniosku iż jest ona „lepsza” , ot po prostu Matii dała propozycję która zaspakaja gusta / potrzeby wszystkich – są apartamenty, hotel, pole namiotowe i warunki – dlaczego nie spróbować czegoś nowego ?
Ja głosuję na Sękowiec, miałem głosować na Muczne, ale ceny noclegów w tamtejszym hotelu są odstraszające, a domki w Sękowcu wspominam bardzo miło:)
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Misieg
Ja głosuję na Sękowiec, miałem głosować na Muczne, ale ceny noclegów w tamtejszym hotelu są odstraszające, a domki w Sękowcu wspominam bardzo miło:)
Pozdrawiam
Nie musisz mieszkać w hotelu. Są tam też tańsze miejscówki.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Nie musisz mieszkać w hotelu. Są tam też tańsze miejscówki.
Pozdrawiam
np? z tego co patrzyłem to ceny zaczynają się od 45zł...i nie mówię tylko o hotelu, ale i reszcie miejsc noclegowych..
Np. U Pani Kuźniewskiej http://www.twojebieszczady.pl/noclegi/n_muczne.php
Jest jeszcze niedaleko w Tarnawie hotelik. Jak się tam zakwaterujesz, to masz mój transport gratis
Pozdrawiam
Reszta wyborców się czai i odda głos w dopiero w ostatniej chwili? Na co czekacie? Chcecie wybór lokalizacji przeciągnąć aż do wiosny? A o programie, plakietkach, koszulkach i baranie czy prosiaku będziemy dyskutować w dopiero w przyszłym roku?
Dotychczas głosowało 16 osób.
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
1) piskal
2) Misieg
1) andrzej627
2) zbyszekj
3) Wojtek1121
4) Hero
5) Recon1
1) Polej
PS 1
Andrzeju - nie obawiaj się o dotrzymanie terminów. Zdążymy.
PS 2
Zauważyłem pewną ciekawostkę. Jeden z naszych kolegów (Ten, Który Odżegnuje się od Jakiejkolwiek Koalicji), aby zachęcić drugiego do zmiany głosu, oferuje mu nawet przewóz z Tarnawy Niżnej do Mucznego.
Następnym krokiem może okazać się sponsorowanie zakwaterowania - byle by w wybranej przez "sponsora" miejscowości.
Wracamy więc jakby do I Rzeczypospolitej, w której regułą było kupowanie na sejmikach głosów szlacheckich przez magnatów.
Ale ponieważ to, co my robimy, jest rozrywką, i tylko rozrywką, ludzi dorosłych, więc osobiście nie widzę w tym nic zdrożnego.