Odp: Hotelik "Nad Roztokami" w Tarnawie Niżnej
Cytat:
Zamieszczone przez
malinka74
Hotelik w najlepsze działa - nocowałam z soboty na niedzielę i jestem zadowolona .Przede wszystkim cisza - cudowna cisza lesna która jest już czymś rzadkim .Czysto , miła obsługa .
Witam. Tarnawa Niżna i okolice mają swój klimat. Jaka odpłatność w hoteliku?
Byłam na Sylwestra, za dobę 30 zł, ze swoim śpiworem taniej.
Podobno hotelik "Nad Roztokami" jest nieczynny, na maila nikt nie odpowiada...czy ktoś wie co się tam dzieje? Pozdrawiam
Zadzwoń może: tel. 13 461 01 04 w godz. 8-20. Nic nie wskazuje, że miałby się tak szybko zamknąć. Jakby coś to mam jeszcze nr na komórkę, ale tam krucho z zasięgiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Zadzwoń może: tel. 13 461 01 04 w godz. 8-20. Nic nie wskazuje, że miałby się tak szybko zamknąć. Jakby coś to mam jeszcze nr na komórkę, ale tam krucho z zasięgiem.
Z zasięgiem krucho, ale jak ktoś uporczywie próbuje się dodzwonić to Pani Agata oddzwania, tzn. do mnie oddzwoniła. ;) Z kolei stacjonarnego nikt nie odbierał, może teraz bliżej sezonu częściej będzie ktoś na miejscu. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Nic nie wskazuje, że miałby się tak szybko zamknąć.
Informację o "nieczynności" mam ze stronki http://www.bieszczady.net.pl/gornysan/,
Zdziwiłem się bo na KIMB było czynne. napisałem maila pod adres jak na stronce i...cisza. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Hero
Zadzwoń może: tel. 13 461 01 04 w godz. 8-20.
Dzięki za nr telefonu,:razz: właśnie się dodzwoniłem, stronka okazała się nieaktualna, a informacje na niej nie zmienione przez poprzednich prowadzących hotelik. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Julija
Z zasięgiem krucho, ale jak ktoś uporczywie próbuje się dodzwonić to Pani Agata oddzwania
Albo odpisuje na SMS-y, więc nie ma się co poddawać :)
te informacje na różnych stronach w necie na temat że hotelik jest zamknięty są już od conajmniej 2 lat. rozmawiałam wtedy z tą panią o tym i właśnie mówiła że poprzedni dzierzawca nie pofatygował się by wyrzucić te siejące zamęt plotki. w rzeczywistości hotelik nawet nie mial przerwy w funkcjonowaniu. a teraz jak sytuacja z nim będzie wyglądać to nie wiem.