Prezydent dawno się zgodził.
Wersja do druku
Prezydent dawno się zgodził.
Witam.
Maszyny do produkcji banerkow czekaja pod para.Prosze o propozycje graficzne.Ustanawiam nagrode dla najatrakcyjnijszej propozycji w postaci butelki 1l J.Daniels.
Kwestia konsumncji nagrody ( kto zkim gdzie i jak) do ustalenia.
Bertrandzie! Ty z2390 postami na forum mam nadzieje ze zmobilizujesz wszystkich do nadsylania swoich prac.
Bertrandzie!!!!!
KICHA.Gdzie moc Twoich postow????
Bertrandzie!!!!!
Nie jest zle .Sa pierwsze ruchy.Nie zerknalem wczesniej na priv.
:lol:
Puść mi na priva jakieś szczegóły
Witam
Jestem zbudowany postawa Forumowiczow i licznym udzialem w ogloszonym konkursie na banerek ( J.Daniels). Ewentualne nastepne propozycje prosze nadsylac do piatku. W sobote ogloszenie zwyciescy.
KOMUNIKAT
Komisja konkursowa d.s. banerka po dlugotrwalych obradach jednoglosnie a w zasadzie przez aklamacje dokonala wyboru najlepszej pracy graficznej nadeslanej na konkurs. Oglaszamy ze zwyciesca zostal
RECON 1
GRATULACJE !!!!!
Informuje ze dzielo Recona nie bedzie prezentowane na forum, pragniemy aby forumowicze mieli okazje do jego podziwiania w ZpC.
Od zwyciescy oczekuje informaji w temacie jak i kiedy zorganizujemy uroczyste osadzenie banerka oraz aktu przekazania cennej i szlachetnej nagrody mavo
Dziękuję!
Qrcze mam jakiś ciąg do nagród tutaj, czy co?
- Jeśli ma zawisnąć to ino szybko i może być wieszany beze mnie, byle już wisiał!
- Akt przekazania może się odbyć pomiędzy 12 a 24 lipca br., mam plany wtedy być w Bieszczadach, jeśli w tym czasie i Ty będziesz? Jeśli nie, to trzeba inny sposób wymyślić. ;)